Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pelust és popsitörlőt...

Milyen pelust és popsitörlőt ajánlotok újszülött számára?

Figyelt kérdés
Mennyit vegyünk belőlük?
2010. aug. 28. 09:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én Huggiest használtam,de mindenkinek más jön be,vettünk Libero-t is,de nekünk nem jött be.Az én lányom 2 óránként cserélni kellette,napi 10-12 elhasznaltunk.
2010. aug. 28. 09:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Szia!Mi Libero pelust és Pampers popsitörlőt hazynálunk mióta megszületett.Pampers pelust is vettünk,de nem vált be.2 hónapos kiscsaj anyukája:)
2010. aug. 28. 09:28
 3/13 A kérdező kommentje:
Azon van az a köldökvédő? vagy az nem olyan fontos? popsitörlő?
2010. aug. 28. 09:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen a Libero 1-es méretén van köldökvédő,de nem fontos.Nekünk azért kellet az 1-es méret,mert 2700g született a baba.Popsitörlő pedig a Pampers Active.
2010. aug. 28. 09:30
 5/13 anonim ***** válasza:

én liberot használok első perctől kezdve (már 19 hós a lányom).nekünk bevált!

gondolom függ a testalkattól hogy kinek mi válik be (igaz még picik addig nem számít az alkat).az én lányom elég vékonyka.

johnsons törlőkendőt használok,az is nagyon bevált.pedig abból minden félét kipróbáltam,de egyedül ez a jó

remélem segítettem!

24 éves anyuka

2010. aug. 28. 09:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekünk a fehér Pampers vált be.Törlő is,és pelenka is.A pelus nem a legolcsóbb kategória,de megéri,mert szuper.Nem kell arra figyelni,hogy mennyire húzod meg,mert rugalmas/nyújtható a dereka,így nem tudod túl szorosra tenni.Nekünk sose folyt ki belőle semmi.Ha mégegy babám lesz,tuti ilyennel kezdünk.(most sajnos többet ki kellett próbálni,mire rátaláltunk) Törlőt Auchanban kapsz 4 csomaggal 1500ért,sztem baráti!
2010. aug. 28. 09:31
 7/13 A kérdező kommentje:
Én is auchan párti vok. megéri akkor megvenném, de még nem értek ezekhez. köszönöm
2010. aug. 28. 09:34
 8/13 anonim ***** válasza:

mi is Pamperst használunk már 7 hónapja! teljesen jó, és van 2-5 kg-ig is, ami megfelel első csomagnak, a legtöbb újszülöttre jó ez a méret. törlőből nekünk a Neogranormon vált be, nem olcsó, de patikában szokott lenni 1-et fizet 2-t kap akció, így 800 ft a két csomag. most kifogytunk és nem akciós, így Gabit vettem, ez is jó. a Pampers nekem határozottan rossz illatúnak tűnt, de lehet, hogy neked meg pont tetszeni fog.

szerintem kezdésnek elég 1-1 csomag, aztán meglátjátok. ha Apát küldöd majd venni, vigye el a kiürült csomagolást, hogy biztosan olyat hozzon. csak azért, mert az én férjem anno vett a babámnak egy csomag valóban Pampers Premium Care, csak éppen 2 számmal nagyobb pelust, gondolta a nagyobb csomaggal biztos jobban jön ki:D

2010. aug. 28. 09:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekünk csak a DM-es fehértől nem kap kiütést, az abszolút érzékenyeknek való. Úgyhogy ezt ajánlom :)
2010. aug. 28. 10:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem volt Mülleres, de újszülöttnek otthonra inkább vattát és vizet ajánlanék, esetleg megfelelő ph-jú folyékony szappant a kaki lemosásához.

A lányomnak ugyanis csípőtől a combjáig tűzvörös volt mindene 2 naposan, amikor popsitörlővel próbálkoztam.

Azóta popsitörlő csak utazáshoz van.

A Tescoét szerettem, meg a DM-est. Pelenkából nekem a Pampers és DM vált be.

2010. aug. 28. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!