Milyen pelust és popsitörlőt ajánlotok újszülött számára?
én liberot használok első perctől kezdve (már 19 hós a lányom).nekünk bevált!
gondolom függ a testalkattól hogy kinek mi válik be (igaz még picik addig nem számít az alkat).az én lányom elég vékonyka.
johnsons törlőkendőt használok,az is nagyon bevált.pedig abból minden félét kipróbáltam,de egyedül ez a jó
remélem segítettem!
24 éves anyuka
mi is Pamperst használunk már 7 hónapja! teljesen jó, és van 2-5 kg-ig is, ami megfelel első csomagnak, a legtöbb újszülöttre jó ez a méret. törlőből nekünk a Neogranormon vált be, nem olcsó, de patikában szokott lenni 1-et fizet 2-t kap akció, így 800 ft a két csomag. most kifogytunk és nem akciós, így Gabit vettem, ez is jó. a Pampers nekem határozottan rossz illatúnak tűnt, de lehet, hogy neked meg pont tetszeni fog.
szerintem kezdésnek elég 1-1 csomag, aztán meglátjátok. ha Apát küldöd majd venni, vigye el a kiürült csomagolást, hogy biztosan olyat hozzon. csak azért, mert az én férjem anno vett a babámnak egy csomag valóban Pampers Premium Care, csak éppen 2 számmal nagyobb pelust, gondolta a nagyobb csomaggal biztos jobban jön ki:D
Nekem volt Mülleres, de újszülöttnek otthonra inkább vattát és vizet ajánlanék, esetleg megfelelő ph-jú folyékony szappant a kaki lemosásához.
A lányomnak ugyanis csípőtől a combjáig tűzvörös volt mindene 2 naposan, amikor popsitörlővel próbálkoztam.
Azóta popsitörlő csak utazáshoz van.
A Tescoét szerettem, meg a DM-est. Pelenkából nekem a Pampers és DM vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!