Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan anyuka itt, aki már...

Van olyan anyuka itt, aki már újszülött kortól a tescos my baby's popsitörlőt használta a babának?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is ezt használtam a babámnak kezdettől, a kék eleinte jobb volt, mert sensitive és illatmentes, az arcát is megtörölhettem vele.
2011. szept. 9. 20:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Mind a kettőt használtam újszülöttként is,és később is.Az illatmenteset nem szerettem.Semmi baja nem volt a fenekének,nálunk mindig is csak egyedül a fogzásos kaki marta ki.Most már nem szoktunk venni,mert megváltozott a minősége,sajnos negatív irányban,nem jó a kendő és nincs zárófedele sem a csomagnak.
2011. szept. 9. 20:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen régen tényleg nagyon jó volt,hogy még vissza is lehetett zárni.Mondjuk azzal nem értek egyet,hogy nem elég nedves,szerintem az.Régen én is eleinte a pamperst vettem,ami elég drága,aztán kipróbáltam a dm-est is,na az tényleg nem nedves.Meg persze egy csomó másikat is próbáltam.
2011. szept. 9. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!