Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pelenkát és popsitörlőt...

Milyen pelenkát és popsitörlőt vegyek ujszülött babának? Milyen olcsò és jò minőségü termékek vannak?

Figyelt kérdés

2014. máj. 22. 12:21
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
27%
Újszülöttnek nem veszünk gagyit. Pampers/libero 1-es pelenka kell 2-3 csomaggal kezdetnek. Popsitörlő pampers, johnsons, abból vehetsz másfajtát is, de ki kell tapasztalni kinek mi válik be. Abból az olcsóbb nekem a lidl-ös jött be, de ezt sem használnám újszülöttnek, csak nagyobb gyereknek.
2014. máj. 22. 12:27
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
zöld tesco-s pelenka nálunk bevált, ha nem akarsz kifejezetten márkásat
2014. máj. 22. 12:30
 3/35 A kérdező kommentje:
Első baba lesz s tanácstalan vagyok :)
2014. máj. 22. 12:34
 4/35 anonim ***** válasza:
Bár tapasztalatom nincs, mert 2 hét múlva jön az első baba, de az elsővel értek egyet. Mi vettünk egy csomag Liberot és egy csomag Pamperst valamint Johnsons positörlőt.
2014. máj. 22. 12:35
 5/35 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem nem érdemes 1-est venni egyikből sem. A kórházban is rögtön 2-sel indítanak. Az 1-es pelus a kora babáknak való.

Pampers vagy libero. Nem érdemes ezen spórolni, majd később.

2014. máj. 22. 12:35
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg érdemes...Lánykánk örülünk, ha eléri a 3kg-t :) Szerinted? :D
2014. máj. 22. 12:42
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy fiam volt, közel 4 kg és 67cm, mégis 2-3 hós koráig 1-es pelenkát használt, pamperst. Ennyit a nem érdemesről.
2014. máj. 22. 12:45
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
mi is 1-est használtunk hónapokig, ne tanácsoljatok már ilyet, hogy az nem kell...
2014. máj. 22. 12:46
 9/35 anonim ***** válasza:
75%
le lehet szólni, de én pelenka discontba vettem és veszem az olcsó pelenkát... soha se 14 évvel ezelőtt a lányomnak, se a most 6 hetes fiamnak semmi baja nincs tőle, nem pöttyösödik ki, nem pirosodik a popsija, nem folyik ki se a pisi se a kaki, tehát én 100% meg vagyok vele elégedve... csak azért többet kiadni pelenkáért mert annak neve van totál felesleges pénz kidobás... (kivétel persze ha érzékeny bőrű a baba és emiatt le kell cserélni) popsitörlőből axxo Fresh nevezetűt... ez is teljesen tökéletes... :)
2014. máj. 22. 12:47
 10/35 anonim ***** válasza:
Én a kórházi napokra vettem 1-es pemers pelust 42 db-osat.Ha nem lesz elég apuka vesz meg de ha nagy lenne akkor sem gond apuka vesz nagyobbat. Itthonra 2-es pelusból fogok betankolni de ha meg kell az 1-es akkor apuk vesz még. Szóval nem kell ezt túldramatizálni.Az biztos újszülöttnek gagyit nem veszek majd ha már nagyobb lesz akkor is körűltekintően fogok vásárolni mert nem minden drága jó. Ha megtalalálom a linket akkor megosztom veletek!!28hkm
2014. máj. 22. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!