Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Na anyukák, ehhez szóljatok...

Na anyukák, ehhez szóljatok hozzá, most én vagyok a tájékozatlan, vagy ez az ember nem normális?

Figyelt kérdés
5 hetes kisfiam hasfájós... Felhívtam a gyerekorvosunkat, és ezt mondta, figyeljetek: az anyatejes babák kizárt, hogy hasfájósak legyenek, tuti, hogy vagy beteg (nem beteg), vagy fázik (nem fázik), vagy szomjas (kínáltam cicivel, nem kérte). Mondom neki, akkor mi ez? Mit csináljak vele? Azt mondja: Nem kell vele törődni! Annyira leblokkoltam, hogy nem tudtam mit mondani neki! És a végén megkérdezte: ÉJJEL UGYE NEM SZOPTAT? Úristen, mondom DEHOGYNEM! Hát ha megéhezik, akkor szoptatni kell, ha éjjel, ha nem éjjel! 3 óránként kéri éjjel. Azt mondja a világért se szoptassak éjjel, miért vagyok ilyen butácska? De hát ilyet még életemben nem hallottam, hogy éjjel ne szoptassunk! Azt mondja éjjel csak hársfateát adjak neki, ha jelzi, hogy éhes/szomjas... Mert egy ennyi idős gyereknek már tudnia kéne, hogy éjjel alvás van, nem evés... Most én vagyok ennyire tudatlan, vagy a doki van eltájolva?
2009. dec. 29. 14:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan orvost váltanék azonnal! Egy 5 hetes babának még szüksége van éjjel is a szopizásra, de még akár később is. Az meg baromság, hogy nem lehet egy anyatejes baba hasfájós! Ezt ugyan honnan vette? Hány, meg hány hasfájós babát ismerek, köztük az enyémet is. Mi az, hogy nem kell egy síró kisbabával törődni???? Ez nem normális és még orvosi diplomája van!!!! Nem Te vagy a butácska, hanem ő van teljesen begyöpösödve! Egy orvosnak meg ezeket kéne tudnia!!!! Hallgass a megérzéseidre és a babádra, úgyis jelzi, hogy mire van szüksége! A legközelebbi alkalommal meg intézd el az orvosváltást! Nem kell vele szemtől-szembe csinálni, elég, ha elmész egy másik gyerekorvoshoz, aki majd kikéri hivatalosan a babád papírjait.
2009. dec. 29. 16:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egyöntetű válaszokat! :P Akkor szopizunk rendületlenül éjjel-nappal! :) Mint ahogy eddig is...
2009. dec. 29. 16:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy 5 hónapost értett?
2009. dec. 29. 16:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem, mert megkérdezte, hogy hozzátáplálom-e már. És akkor mondtam neki, hogy még csak 5 hetes, dehogy táplálom hozzá, csak tejcit kap.
2009. dec. 29. 16:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Ilyenkor megnyugszom h nem csak a mi dokink ilyen "okos".

Sztem ezentul is igy allj hozza,vagy ha teheted vallts dokit :) a mi dokink karacsony elott kozolte,h naponta egyszer adjak guymolcsot a lanyomnak,50grammnal nem tobbet,mert egy ennyi idos babanak nem szabat.. :) 12hos a csajom.. 50gram a fel fogara se eleg ;)

2009. dec. 29. 17:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne aggodj a mi dokink és ahogy olvasom másoké is hülye és a védőnő is!A védőnő közölte buzából barnacukorból meg vizből gyurjak gombocot azt egyem attól lesz tejem!!!!Etess amikor jól esik és INFACOL szirupot vegyél a patikában hasfájásra ne aggodj 13 hét körül elmullik!Legjobb megnyugvás a picikédnek a cici:))Ja és néz körűl gyerek orvos ügyben mert ha késöbb majd valamikor ne adj Isten beteg lenne a babád és orvoság kell én tuti ilyen dokiban nem biznék!!!!18 éves koráig a gyerkőcnek !!
2009. dec. 29. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
14:58-as vagyok. Nem értem miért lettem lepontozva, én csak azt írtam, amit az én védőnőm mondott és amit tapasztaltam. Ugyanis, ha másfél órán belül eszik 2x a baba, akkor a már félig megemésztett tejcsire issza a frisset. Ez keveredik és ettől fájhat a pocija. Amikor a lányom óránként kapott cicit rendszeresen bukott a tejtől és ilyenkor "túrósan" jött vissza neki. Tehát összekeveredett neki is és ettől fájt a pocija. így ez is lehet ok a hasfájásra. Le lehet pontozni......
2009. dec. 30. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!