Na anyukák, ehhez szóljatok hozzá, most én vagyok a tájékozatlan, vagy ez az ember nem normális?
Jobb, ha hozzászoksz, hogy a védőnő és a gyerekorvos, sőt az anyukád, az anyósod, a barátnőd, a szomszédod, stb. mind-mind mást fognak mondani.
Te hallgasd meg őket, ezért van 2 füled, egyiken be, másikon ki, és csináld azt, amit az anyai ösztöneid súgnak.
Sok sikert :)
(hasfájásról itt sokat olvashatsz amúgy)
El van tájolva de nagyon! Van olyan gyerek aki még egy éves korára sem alussza át az éjszakát, mert max felkel inni.
Nekem 10 hetes kora óta alussza át az éjszakát, de ez rendkívülinek számít :) Előtte Kétszer szoptattam éjjel.
Nekem is nagyon hasfájós volt a kisfiam, de megnyugtatlak a 3. hónap végére teljesen el fog múlni. Ez a nagy átlag.
Hasfájás ellen én mindent kipróbáltam de csak az ánizsmag tea segített. 2.5 dl vízzel forrázz le egy fél mokkáskanál ánizsmagot, hagyd állni kb. 5 percig, majd langyosan itass vele. Ha lehet akkor reggel éhgyomorra, és napközben is kaphat amennyit elfogad. Na ettől bizti nem fog fájni szegénynek.
A Laevolac és az Espumizan a lenyelt levegőt segíti a felszínre, tehát tud tőle pukizni a babó. Míg az ánizsmag kakit csinál minden nap! Nekünk nem volt kakink, tehát attól fájt a hasa.
Nem tudom nektek melyik alkalmazás kell, de próbáld ki.
Remélem segítettem.
Szerintem,ha van rá lehetőséged,menj át másik gyerekorvoshoz!Nálunk is kettő van.A védőnőm mondta,hogy orvost lehet váltani,csak védőnőt nem!
Sok szerencsét!
Bizony, szabad orvosválasztás van.
Egyébként én sem hallottam még ilyet, hogy ne szopizzon egy 5 hetes! baba éjszaka. Annyira pici még, ha ébred adj neki nyugodtan cicit. Csak arra kell figyelni, hogy 2 etetés között másfél-2 óra teljen el, akkor ettől nem fájhat a pocija.
Hány éves az orvos? Biztos vagy 70. Ő még biztos le van maradva. A rendszerváltás előtt így volt.
Ne hallgass senkire csak magadra. Ha enni kér adj neki enni és ha inni akar itasd. Neki még nem kell más csak törődés. Hallgass az ösztöneidre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!