Azok az anyukák, akiknek meggyőződésük, hogy sírni hagyni jó, miért lesznek idegesek más típusú nézetektől?
Szia!
Nincs azzab baj, h meg akarod osztani a tapasztalatodat masokkal, de azzal mar baj van, h ezt itt teszed, mert ez nem egy blog, nem egy forum, ahol csevegni lehet elvekrol es egyeb dolgokrol, hanem egy kerdes-felelet oldal, mas celbol jott letre.
Ha segitsegre van szukseged, bizonytalan vagy vmiben, itt felteheted a kerdesed, es aki tud, megprobal valaszolni ra. De te a sajat nevelesi elveidrol szeretnel egyszeruen bseszelgetni, es az nem ide valo.
Minen jot!
Hogy mondhatsz akkora hülyeséget, hogy nevelni három éves kor után kell? Van neked agyad? Tudod te, hogy egy egy-két éves kisgyerek milyen hisztériás tud lenni? De akár egy fél éves is tud hisztizni.
Amúgy nagyon bírom, hogy itt missziózol, közben meg panaszkodsz, hogy nem válaszolnak a kérdésedre. Fogadj el már egy jótanácsot (ami amúgy az oldal szabályzatában is benne van): AKKOR KÉRDEZZ, HA VALAMIT TÉNYLEG TUDNI SZERETNÉL!!! Ez az oldal nem arra való, hogy itt provokálj, vagy éppen terjeszd a hülye elméleteidet. Szerintem aki a te nézeteidet vallja, annak tök mindegy, aki meg nem, azt csak felidegesíted, de nem azért, mert bárki is azt hinné, hogy ha valamit nem úgy csinál mint te, attól rossz anya, hanem azzal cseszed fel az embert, hogy belepofázol olyan dologba, amihez semmi közöd az ég világon.
Polly
Ja, amúgy hány gyereket neveltél már fel, hogy ennyire okos vagy? Tényleg érdekel, honnan meríted az eget rengető tapasztalatodat? Vannak már felnőtt gyerekeid? Honnan tudod, hogy tényleg jól nevelsz? Mert én nem azt mondom, hogy tutira az a jó, ahogy én nevelek, hogy nem tulajdonítok jelentőséget minden kis nyafinak (ez még nem jelenti azt, hogy az én gyerekem egész nap ordít), és nem erőszakolom rá másokra a nevelési elveimet, de te ezt teszed. Nagyon érdekelne, hogy vajon mire alapozod a fergeteges tudásodat. Talán az LLL oldalakra? Vagy valami egyéb általuk preferált könyvre/kutatásra? Mert az lópikula, amíg neked magadnak nincs saját tapasztalatod. Márpedig szerintem nincs, csak nyomod itt a sok hülyeségedet.
Polly mégegyszer
Azért mert ők másképp gondolják és úgy érzik, hogy te okoskodsz és beleszólsz mindenbe. Lehet ezen gondolkodni, meg beszélgetni róla, de én szerintem ne tegyél fel ilyesfajta kérdéseket itt, mert nem biztos hogy úgy értelmezik ahogy te szeretnéd!
Minden jót!
A többi hozzászólónak pedig azt szeretném mondani, hogy kicsit türelmesebben próbálják kezelni a kérdést! Más oldalról is megközelítve!
Azt tapasztaltam, hogy vannak kérdések amikre tök jó válaszok érkeznek, még az elvontabbakra is és van hogy olyan szitkozódás kezd kialakulni, hogy hihetetlen.
Hiszen nem erre való ez az egész! Hanem hogy tapasztalatokat, véleményeket gyűjtsünk! Segítséget kérjünk!
Annak is nagyon igaza van, aki azt mondja hogy ez a kérdés nem igazán ennek az oldalnak a fő célját képezi, de hát szerintem nem ez az egyetlen ilyen!
Türelem emberek és empátia!
Mindenkinek minden jót!
Szerintem azért lesznek idegesek, mert tulajdonképpen valahol legbelül lelkiismeret furdalásuk van. Ha megfigyeled, sehol egy szakvélemény sem támogatja a sírni hagyást, legalábbis én még nem találkoztam vele, pedig már rengeteg szakirodalmat elolvastam. Az a meglátásom, hogy azok az anyukák, akit így vélekednek, a saját kényelmüket a gyermekük igényei elé helyezik. Ez meg nehezen felvállalható, könnyebb "tudományos" hátteret biztosítani az egésznek, ami alátámasztja azt amit tesznek.
Hét hetes a kislányom, többen is vannak az ismeretségi körünkben, akik hajthatatlanul meg akarnak győzni a sírni hagyás anyamentő voltáról :-) Hagyom, hogy mondják, aztán csinálom, ahogy gondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!