Azok az anyukák, akiknek meggyőződésük, hogy sírni hagyni jó, miért lesznek idegesek más típusú nézetektől?
Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 10:46
1/33 anonim válasza:
Ne haragudj, de neked tényleg nincs jobb dolgod, mint hülyeségeket kérdezni???
2/33 anonim válasza:
Mert szerencsére nam vagyunk egyformák. Van aki szoptat van aki nem, és van aki hagyja sirni a babát van aki nem.
3/33 anonim válasza:
Szia!Az anyukák nem hadják sírni gyeremekeiket csak egy rendszert szeretnének felépíteni a babájuknak.Ha nem tudnád a babák nagyon okosak és hamar elkapnak.Nem tudom,hogy lehet ilyet kérdezni azt fogod elérni,hogy az anyukák megfogják sérteni egymást,mert ahányan vagyunk annyi féleképpen fogjuk a gyerekeinket nevelni.
4/33 A kérdező kommentje:
Na pont ez az amit nem értek. Ha valaki itt azt írná, hogy hülye vagyok, mert nem hagyom sírni a babámat és azért is, mert szoptatok, nem lennék ideges, csak csodálkoznék.
Ha valaki ezen felhúzza magát vagy megbántódik, bizonytalan. Nincs jobb dolgom addig, mÍg meg nem értem.
2008. júl. 29. 12:21
5/33 A kérdező kommentje:
Ja, és a kérdésemre nem kaptam választ.
2008. júl. 29. 12:22
6/33 anonim válasza:
Nem tudom miért lesznek idegesek,biztos a lelkiismeretük szólal meg harag formájában. Nekem 6 hetes a babám és két percnél tovább sohasem sírt és ezután sem fog mert mindíg felveszem és megnyugtatom. Nálunk így is beállt a napirend,pedig az elején még hasfájás is volt! "A síró baba nem azért hallgat el mert magától megnyugodott,hanem mert reményt vesztett..."
7/33 anonim válasza:
Aki nem szoptat talán irigy a szoptató anyára azért lesz ideges.
Akinek meg sir a gyereke azért ideges mert nem tud mit kezdeni vele hogy elhallgasson.
8/33 anonim válasza:
Az egyik ismerosomeknek meg van tiltva a dajkalas, merty szerintuk el lett rontva a baba!Erre nem tudok mit mondani. Szerintem egy kisbabat szeretettel nem lehet elrontani! Pont azert sir mert szuksege van az anyjara! Szemely szerint en nem tudnam elhallgatni, ahogy a gyerekem ordit!
9/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. júl. 29. 13:22
10/33 anonim válasza:
Szerintem azért, mert a hülye kérdéseiddel provokálod itt a népet. Téged zavar, hogy valakinek mások az elvei, ezért teszed itt fel a hülyébbnél hülyébb kérdéseidet. Foglalkozz a saját gyerekeddel, neveld úgy, ahogy akarod, én is azt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!