Azok az anyukák, akiknek meggyőződésük, hogy sírni hagyni jó, miért lesznek idegesek más típusú nézetektől?
En egyik nezettel sem foglalkozom. Szoktam sirni hagyni a bebimet de van olyan is mikor egy nyikra felveszem. Egyszeruen az anyai osztonom megsugja mikor mit kell csinalnom. Szeretem olvasni masok kerdeseit valaszait sokat tanul belile az ember kovetkeztet de szerintem mindenki nagyon jo anyuka akarhogy is neveli csemetejet. Lenyeg hogy egeszseges okos szeretetremelto emberke legyen belole.
Ideges szoktam lenni mikor butasagokat kerdeznek es vitakat valtanak ki. Kedves kerdezo az elmult napokban sok buta kerdes volt, olvasgasd el ha mar ennyire unatkozol vagy tegyel fel olyan kerdest ami a kisbabaddal kapcsolatos mint a tobbi aggodo anyuka. A te kerdesed nem aggodo.
Sok sikert!!!!
Ha frusztrált vagy, ne netezz, nem a Te idegállapotodnak való. Tudja kinek írom:)
Én felkapkodom és megéri, hisz már egyedül is elvan, játszik. Nem, nem kell vele egész nap járkálnom, mostmár csak akkor dajkálom mikor akarom, örül neki, de nem követeli, hisz minden igényét kielégítettem az első hónapokban. Mostmár idegen helyen is tudok vele aludni, nem sír, boldog és kiegyensúlyozott. Ezt próbálom magyarázni, hogyha sosem mérlegeltek megtérül.
Azért, mert nem aggódok, még kérdezek, mert hasznos a küldetésem, ha 100-ból csak egy anyához elér a mondanivalóm, már megérte. Amúgy mindehhez csak napi fél órát kell neteznem:)
Jó babázást!
Ezt az idióta vadbarmot miért nem tiltják már ki innen? Nem írok többet arról,hogy mekkora barom vagy mert annyira alacsony az IQ-d hogy azt sem fogod fel hogy ez az oldal mire van. Már leírták itt egy csomóan. És nem ideges lesz tőled az ember hanem hányingert kap az erőszakos viselkedésedtől. Foglalod a helyet, felháborítod az embereket és mint ahogyan már az előző kérdésednél is írtam ELMEORVOSRA VAN SZÜKSÉGED!!!!
És végezetül szégyeld magad, hogy provokálod az anyukákat akik valódi problémáik megoldására keresnek segítséget ezen a fórumon.
Nevelni 3 éves kor után kell, és persze van különbség sírás és sírás közt, de olyan nincs amire nem kellene reagálni. Ha a 6 éves gyerekem földhöz vágná magát a közértben én is úgy tennék, mint aki észre sem veszi, hisz hisztinek energiát nem adunk. De egy csöpp élet nem taktikázik. Főleg nem egy pár hónapos. Annyira kiszolgáltatottak, nem szabad evvel visszaélni.
Téged meg remélem annyira nem húztalak fel annyira, hogy még meg is vered, a sírni hagyás mellett. Persze, ha totál nem lenne igazam, ennyire nem lennél ideges:-)
Ez mar vicces:)
Szerintem ne irjunk neki tobb valaszt teljesen felesleges.
Hmm. kuldetes? Betegseg temakor nem itt van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!