Nem értünk egyet a férjemmel! Mit tegyek? Segítség!
Szerintem sajnos nem kamu, nyílt titok, hogy sok családon belül SAJNOS ez megy. A kérdező vszínű ugyanúgy kapott már...anyagilag gondolom függ a férjétől, nincs bátorsága kilépni a házasságból...
Családsegítő, anyaotthon, védőnő, próbálj segítséget kérni, ne hagyd szegény pici gyermeket, ha kell, lépj ki a kapcsolatból.
De azért fura, a te hozzáállásod is, mi az, hogy a gyerek elkezdett "bőgni"? Én nem szoktam így nevezni a sírásukat, pedig már nagyobbak...
Vegyél neki egy boxzsákot, ha a gyereken akarja levezetni a feszültséget. Üsse azt, ne egy gyereket!!!!!
Úgy is megütheti ám, hogy komoly baja legyen. Elég ha úgy adja a pofont, hogy neki esik valaminek akár elesik és egy asztalsarkába jól beveri a fejét. Mint mondotok a mentősöknek???? Elcsúszott? Remélem nem ezt mondanád, hanem az igazat!!!!
Vegyél erőt magadon, mégha szereted is a férjed és üljetek le megbeszélni, hogy ne a gyereken, hanem akkor járjon el boxolni és ott vezesse le a feszültségét. Amúgy ha valami felnőtt piszkálja azt is megveri? Gondolom nem, mert az már védekezik, sőt el is tudja mesélni, na majd ez a gyerek is el fogja tudni mondani mi történt vele. Bemegy az oviba és szépen elmeséli valakinek....... remélem.
Gratulálok, a legnehezebb, de a legjobb döntést hoztad! Sok sikert és kitartást kívánok neked és a kisfiadnak!
Férjed amúgy mit szólt? Családnak is elmondtad az okokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!