Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinaltok az alabbi...

Mit csinaltok az alabbi helyzetben? Hogyan oldjatok meg?

Figyelt kérdés

Van egy 2,5 eves lanxom es egy 3,5 honapos. A nagyobbik bolcsis, de ma nem ment, igy itthon van.

Nyaron is vegig itthon lesz velunk. O elegge hisztis tud lenni, de a dacbol mar szerencsere kezd kijonni.

A kicsi eleg nehezen alszik el. Sot, van, hogy nem is alszik. Persze allandoan sir, nyuglodik ha tulporog es elfarad. De fel is fordulhatok, akkor sem alszik el sajnos.

Arrol nem is beszelve, hogyha hulla faradt, meg a b.kocsiban sem nyugszik meg. Kepes 1 oran at uvolteni kint az utcan is.

Elegge elfaradtam mar ebben es mar az se erdekel, ha sir. Neki konkretan minden sz.r, amit csinalok.

Persze, lehet mondani, hogy o igy fejezi ki magat, hogy baja van, de barmit csinalok, barhogyan, semmi sem jo.

Kezemben sem nyugszik meg, mar magamra is kotottem, ugy is nyuglodott, sirt. Egyebkent sem szereti, ha kezben van. A ringatast egyenesen utalja. A novere pedig ezeket imadta.

Hason fekve felemeli a fejet es nezelodik. Ha nagyon faradt, ugy uvolt. Haton, oldalt nem alszik el se az agyaban, se b.kocsiban.

Mar autokazni is mentem vele, hogy arra megnyugszik, alszik, de csak olaj volt a tuzre, mert gyulol a hordozoba lenni.

Ha szorakoztatom, az sem jo. Kb.10percig elvan, majd kezdodik a nyuglodes.

Ket eves kozott egy ora max.amig birja, utana jon a fekete leves.

Csalodott vagyok, mert sehogy sem tudom megnyugtatni, elaltatni.

Az orvos es a vedono is azt mondta, hogy nincs semmi baja. Jol fejlodik, erdeklodo, amikor eves utan fent van. Nem kuldtek el sehova sem kivizsgalasra, pedig szerintem azert ez mar cseppet sem normalis.

Akinek esetleg ennyire nehez termeszetu es ennyire "rossz" gyereke van, az mit csinal vele?

2014. máj. 10. 11:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
hogy vagytok? van valami változás?
2014. máj. 12. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!