Gyermeketek szeme, haja milyen színű, és a tietek? Kitől örökölte?
Barna hajam és szemem van, a férjemnek szőkés barna haja és zöldes barna szeme van.
1.gyerek:barna haj és szem
2.gyerek: szőke haj és zöldes barna szem
3.gyerek: barna haj és majdnem fekete szem(mamámnak volt ilyen szem színe)
(mind fiú)
Nálunk a gyerek keverte a színeket, szőkéből és barnából szőkésbarna haja, sötétkékből és világosbarnából zöldesbarna szeme lett.
Itt egy jó kis szemszín-kalkulátor:
Én barna haj, barna szem. Apa kék szem, szőkés barna haj.
--> kisfiúnk szőke haj, kék szem :) (Soha nem hittem, hogy valaha lehet kék szemű gyerekem, mert nálunk a családban mindenkié barna, de valahol mélyen hordozzuk a kéket :))
A szemszínre én is nagyon kíváncsi vagyok. Az enyém mogyoró, a férjemé világítós kék. Már van egy lánya egy hasonló szemszínű anyától, a lány megnyerte az apja szemét.
UH-n a haját meglepően részletesen látták, úgy tűnik, hogy a göndörséget viszont tőlem örökölte, színt értelemszerűen nem láttunk. De már 30 hetesen tényleg egyértelműen látszódott, hogy göndör a haja.
Nekem nagyon fehér, fényérzékeny bőröm van, a férjem télen fehér, de már tavasszal szép barna lesz. Remélem a bőrét is tőle, vagy az én apámtól örökli, aki kifejezetten kreol bőrű.
A férjem szüleinél barna szemek vannak, nálunk anyámé szürke, apámé sötétbarna - szóval jó esélye van a barnára.
Apja szőke, kékeszöld szemű.
Én világosbarna, barna szemű.
Fiam szőke, szürkéskék szemű.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!