Anyukák! Aggódnom kellene?
Figyelt kérdés
Kisfiam 6.-án lesz 10 hónapos és még nem állt fel.Kúszik lassan 2 hónapja,forgott is időben.Négykézlábba húzza magát úgy hintázik, de ő inkább kúszni szeret.Ülésből a kiságyban feltérdel próbálkozik felállni de hamar megúnja hogy nem megy neki.A környezetemben max. 9 hónaposan már minden baba felállt.Itt se olvasok olyat hogy 10 hónaposan ne állna.A védőnő azt mondta rendbén fejlődik.Akkor csak lusta lenne?Az igaz hogy imád hason lenni mióta megszületett azóta,talán azért sem igyekszik felállni?Tudom minden baba más,de kezdek elkeseredni.Nagy baba 76 CM és 9800 gramm,de nem duci,formás baba.Van köztetek olyan akinek később állt fel a babája?2014. máj. 3. 08:27
11/15 anonim válasza:
Szia!az én kisfiam most 1jén volt 10 hós :) ő sem àll még fel, de szintén feltérdel. Pàr napja màszik,de mindig inkàbb fel ül és úgy jàtszik. Én azért aggódtam,m csak hàtrafele kúszott,de egyik nap kimàszott utànam a konyhàba :) még van idejük felàllni szerintem. Nekem van ismerősöm aki nagy előszeretettel össze hasonlítgatja a babàkat. Őt elkerülöm inkàbb...nincs semmi baj a babàddal,csak még erősödnie kell hozzà.
12/15 A kérdező kommentje:
Na most már tényleg megnyugtattatok :-) Köszönöm
2014. máj. 3. 11:26
13/15 anonim válasza:
az én első fiam 6 hósan elkezdett kúszni és egészen 11 hós koráig ezt a műveletet csinálta,se mászsás,se felállás(persze azért 9 hó körül felült magától)Tehát 11 hósan állt fel ilyen játék mellett: [link]
14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jó a játék,abba tényleg bele tud kapaszkodni a baba és felhúzni magát.
2014. máj. 3. 13:28
15/15 anonim válasza:
Kislányom 17-én lesz 10 hónapos és ő is még csak kúszik. Még nem is mászik. Igaz, mi járunk Dévényre mert kiskorában ferde nyaka volt és emiatt a csúszás, késés. Ne hagyd, hogy mások beleszóljanak a babád fejlődésésbe, ha nagyon izgulsz, vidd el egy Dévényeshez, ártani nem árt, esetleg téged is megnyugtat. Lehet csak kicsit lustibb a baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!