Anyukák! Ha a helyemben lennétek, költöznétek 6 hónapos babával?
Most egy panelban lakunk párommal, 6 hónapos lányunkal és egy kutyussak. 2 szobás. Most lenne egy lehetőségünk, hogy elköltözzünk családi házban. Viszont az nem a városban van, hanem falun.
A gyerek és a kutya szempontjábol jobb lenne ha költöznénk, én is falunik nöttem fel és nem igen szeretem a panelt. Viszont a város onnan kb 10 km-re van. 1,5 km-re van a bolt ( a városba jönnénk vásárolni egyébként) Orvos , védőnő van. Ovi, suli is kb 1,5 km, vagy a város.
Mi a véleményetek, költöznétek?
Az enyém 1 éves volt amikor költöztünk... A 3. emeletről a városközpontból egy 12km-re lévő faluba. A bolt 1km és útba az ovival és a mellette lévő sulival ami tőlünk kb 1,5 km (a városba járunk vásárolni,ide csak akkor megyek ha 1-2 dolog kell és gyorsan).Mivel télen is kell mozgás és a levegő mindig sétálunk az oviba...amikor meg jó idő van akkor meg külön öröm sétálni.Nekem azért az is lényeges volt,hogy ne naponta 2szer legyen busz a városba szóval ha nem akarok autózni akkor ne lehetetlen küldetés legyen a buszozás,de ez is nagyon rendbe van mert sűrűn jár.
Fél pillanatig nem bántam meg a költözést....
Kedves 3-as, hogy te 10 km.-t nem sétálsz le babakocsival 40 perc alatt, az biztos. Ez félprofi futónők eredménye.
Üdv: egy maratonfutó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!