Anyukák! Milyen cipőt és szandált vegyek kintre, motorozáshoz, triciklizéshez, stb. az éppen elindulni készülő, első lépéseket megtevő kislányomnak?
Figyelt kérdés
Ha már önállóan jár bentre kap egy szép Elefanten szandit,elöl nyitott. Kint nincsen annyit, ezért oda picit olcsóbbat vennék, no meg azt jobban nyüstöli, Pablosky dorgót gondoltam,aminek gumis az eleje, de szandálba tanácstalan vagyok nyárra,miben tudna motorozni,amiben nem sérül meg a kis lába..A játszótéren Freyco puhatalpút adnék rá, amibe most is tanul járni,igaz nem fogja a bokáját,de talán oda jó lesz neki..Esetleg tudtok olyan kinti dorgót vagy kinti szandit ami megfelel erre a célra? Nem betétes,és nem harántos cipők híve vagyok.2014. ápr. 9. 10:19
11/12 anonim válasza:
mert jobban érzi a talajt, de mikor már többet lépked, akkor normális jó cipőt adj rá.
Az a puhatalpú olyan mint nekünk a balerina cipő divatos, de nem egészséges.
12/12 anonim válasza:
még annyit, hogy én nem vettem ennyi cipőt a fiamnak az elején. Volt egy szandálja kintre, meg egy bentre, amúgy 3 hét alatt kinőtte. Ez ez első szandis időszak volt.
Most már 2 lesz és ugyanígy, van egy cipője kintre, egy szandál bentre. Persze majd kap egy szandit kintre is, mert jön a jó idő. Szóval én nem vettem külön egyelőre játszósat stb. bár a motort most kedvelte meg igazán.
Majd mikor bölcsis, ovis akkor kell több, mert akkor oda is kell benti. JÓ ötltet, hgoy külön játszótérre, de a tiéd még ehhez nagyon kicsi, fölösleges, jó az amit amúgy is kintre szánsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!