Milyen tortát kapott (íz, forma) gyermeked első születésnapjára? És milyen ajándéko (ka) t? Ötleteket szeretnék, fiam hamarosan 1éves.
Házi készítésű túrótortát.
Bevallom: fogalmam sincs, hogy akkor milyen ajándékokat kapott. :)
Meggyes csokitortát sütöttem, kerek formában. Kicsit feldíszítettem. Nem volt bababarát (tojás, tej, cukor, minden volt benne), de tudtam, hogy a lányunk úgyse eszi meg, bár adtam volna neki egy kicsit, ha kér.
Tőlünk triciklit kapott, ezen kívül néhány apróságot a többiektől, ruhát, kisebb játékot.
Csokitortát kapott a kedvenc cukrászdánkból az 1. szülinapjára a lányunk, sima kerek. Most lesz 2 éves, most pedig Minnie-egeres csokitorta lesz, mert nagy kedvence.
Tőlünk bébitaxit kapott, rokonoktól pedig ruhákat, könyveket, Duplot, és egy Scooby Doo alakú plüss fotelt :)
én kókuszgolyó alapot csinltam, mármint a tészta volt az, rá zselével kevert gyümölcsjoghurt, körberakva meggyel, szélére babapiskóta átkötve szalagal. Nagyon szép lett, innen a fórumról vettem amúgy az ötletet :)
így nagyjából el tudod képzelni:
utolsó vagyok :
görgesd lejjebb ott van a babapiskótával körberakott torta, ilyesmi volt.
ajándék pl babytaxi
Meggyes túrótortát csináltam az alját háztartási keksszel kirakva, a receptet itt találod:
Ajándéknak biciklis ülést, ruhát és tanuló távirányítót kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!