Anyukák! Milyen cipőt és szandált vegyek kintre, motorozáshoz, triciklizéshez, stb. az éppen elindulni készülő, első lépéseket megtevő kislányomnak?
Szia! nézz körül itt:
nagyon jó minőségű kis cipőket árulnak, nagyon jó árban. Én DD stepet szoktam venni, meg vagyok vele elégedve. A tavalyi modelleket le szokták árazni.
Ha nincs bent hideg és orvosilag nem indokolt semmilyen spec lábbeli, akkor bentre nem kell rá semmi, legfeljebb egy szilikontalpú zokni vagy egy liliputi jellegű tutyi, hogy ne csússzon, de szabadon mozoghasson a lába teljesen.
Játszósnak elől magasan gumírozott orrú szandálcipőt javaslok, azok a legstrapabíróbbak és nem néznek ki totál leharcoltnak egy hét után...
nekünk bevált a DD Step és a Clarks, különösen ez utóbbi. Ennél a lábszélesség szerint választható a fazon, illetve létezik belőle harántos és anélküli változat is. Én neten rendeltem mindig, a legtöbb cipőjük ilyen, minőségi és nem drágább, mint itthon bármilyen másik minőségi cipő...
Amíg nem megy túl sok lépést, mert éppen járni tanul, akkor jó az a kis cipő aminek nagyon puha a talpa. De mikor már jár, jó nem a közértig meg vissza :) hanem több lépést megtesz, akkor felejtsd el! A puha talpú cipő akkor jó, ha homokba, fűbe, kertben, de egyenetlen talajon lépked, ha betonon, otthon parkettánk kövön, akkor káros. Ezért kell a jó gyerekcipő!
Most még azért kell puhatalpú, mert jobban érzi a talajt, de nem azt jelenti, hogy még 2 hónap múlva is az lesz a jó neki, hanem még kb 2 hétig.
A cipőket bizony gyilkolni fogja és hidd el nem feltétlenül a motorozás. A fiam motorozik, de nem attól kopik a cipő orra, hanem a lépcsőzés is koptat,sőt ezek a fa mászókás játékok is csúnyítják a cipőt. Azért tudom, mert a vadi új cipőjébe még nem motorozott, de ezeket amiket írtam igen és már megkopott a cipő orra.
Vegyél jó minőségű cipőt vagy szandit kintre, aztán bent akkor legyen ez a puhatalpú. De vidd el orotpédiára, mert akkor ott megmondják mi is kell, megvizsgálják. A fiamnak amúgy supinált cipő kell mert befelé dől a bokája, szóval neki egy ilyen egyszerű tornacipő ami semmit nem fog tuti nem lenne jó.
a puhatalpun a Liliputit értem amit írtál. az ami káros lesz később.
Vegyél jó minőségű szandit pl salus, ha kell a korrekció, ha nem akkor DD Step például vagy Elephanten, ezek fogják a bokát és minden szempotból jók.
Hamar ki fogja nőni nyugi :) első időkben nem azért veszel másikat mert tönkretette.
utolsó voltam
amíg csak lehet bokafogósat adj rá!
Ezek a puhatalpúak, mint írtam akkor jók, ha még éppen tanul járni, mer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!