Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért billennek ki sokan...

Miért billennek ki sokan attól, hogy azt mondjuk,6 hónapig az anyatej a legjobb táplálék?

Figyelt kérdés
Ha van aki nem tud szoptatni, miért lesz ettől ideges? Én meg természetesen szülni nem tudtam, pedig hiszem, sőt tudom, hogy mindenkinek az a legjobb. 17 órán át vajúdtam, de sajnos nem sikerült. Attól még nem húzom le azokat a válaszokat, amik arról szólnak, hogy az a legjobb. A mai világban, mikor annyi a természetellenes élelmiszer, szmog és allergia, igenis az a legjobb, ha valaki 6 hónapig KIZÁRÓLAGOSAN és IGÉNY SZRINT szoptat.
2008. júl. 24. 13:05
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Még annyit nem értek, hogy hogy lehet bárkit is megalázni egy kérdéssel. Engem nem lehetne..
2008. júl. 25. 10:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Akkor azt kellett volna írnod, hogy miért nullázák le mások szerint a válaszaidat a szoptatással kapcsolatban, vagy valami hasonlót, nem pedig másokat megalázni. Magyarul egyértelműen kellett volna fogalmaznod. És nem az agressziót hoztad ki másokból hanem a felháborodást, de szerintem az intelligencia színted elég alacsony ha még ezt sem veszed észre.
2008. júl. 25. 10:32
 23/24 anonim ***** válasza:
Szia!Igen sajnos kihoztad az anyukákból az agressziót.
2008. júl. 25. 11:39
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Áh, én kezdek megvilágosodni.

1. Az első mondatodban arra kérdeztél rá, miért lesz vki attól ideges, hogy nem tud szoptatni. Első blikkre viszont olyan, mintha azt kérdeznéd, miért lesz egy szoptatni nem tudó anyuka attól ideges, ha azt mondják neki, hogy az anyatej a legjobb táplálék. Gondolom erre nem is kell válasz.:)

2. Mindenki tisztában van azzal, hogy az anyatej a legjobb, és mégis van, aki nem tud szoptatni. Erre mondjuk a júli 24-i 14:01-es tök jól válaszolt. nem is folynék bele.

Valóban az "igenis az a legjobb..." közepű mondat elég provokatívnak hangzik, lehet, hogy a nagybetű miatt, nem tudom.

Félre ne érts, csak te mondjuk pont a "császáros" cipőben jársz, így ezért hozom fel példának, szóval kb ez olyan,, mintha azt olvasnád, hogy :

"Miért billennek ki sokan attól, hogy ha azt mondjuk, a hüvelyi úton szülés a legjobb a mamának és a babának?

Ha valakit megcsászároztak, miért lesz ettől ideges?... ...igenis az a legjobb, ha valaki TERMÉSZETES úton szüli meg a gyermekét."

Nem az ugrik erre, aki az alakja miatt, vagy divatból császárral szül, hanem az, aki természetes úton akart, de nem tudott és nagyon bántja. Ugyanígy nem fog a te kérdesedre a kényelemből nem szoptató anyuka ugrani, mert pont letojja, viszont azok, akik mindent megtesznek és nem sikerül 6 hónapig (ez is jó, hogy valaki kitalálta ezt az időpontot, mikor a nagy átlag jó, ha 4 hónapig bír kizárólagosan szoptatni...), na azoknak viszont igenis rosszul esik.

Mégegyszer bocs a császáros példáért, csak gondolom így jobban megérted.

2008. júl. 25. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!