Láz hetekig, nem tudni hogy mitől?
17:16-os: köszönöm a biztatást:-) Remélem tényleg nem lesz ezek után semmi komoly...
Neked is kellemes ünnepeket!
Szió.Én csak arra kérlek, hogy keress másik orvost gyorsan, én is ezt tettem.Kisfiunk hónapokig volt életveszélyben, szószerint, mert a dokinő nem figyelt rá, hiába mondtam a panaszaim(hasmenés, rengeteg lila folt , több liternyi folyadék 1 nap és akkor még kb fél éves volt a kicsi)Végűl kórházba kerültünk, ahol szertoiddal kezelték, tönkretették a pocakját, 2 hónapja nem alszik éjszaka, csak sír.Kiderült, hogy ITP,méghozzá elág régóta,akármikor elvérezhetett volna olyan alacsony volt a trombocitája,Azóta Szegedre hordjuk a klinikára és Gyerekorvost váltottunk.Sajnos holnap is megyünk, pedig nem kellett volna, de mára tele lett bevérzésekkel a kicsi teste és mondták, hohy holnap reggel mennünk kell.És, hogy mitől alakult ki nála?Egy régi virusos betegségtől, amit az akkori orvosa nem vett észre és nem kezelte ki.Ne tudd ,eg miket éltünk már át és élünk át nap mint nap.Most 1 éves és minden lépését figyelni kell nehogy elessen, mert nagy baj is lehet belőle.Ő meg csak szalad és nevet és a szívem szakad meg, hogy miért érdemli ezt meg, már sírok is...
Kérlek szépen ne adj esélyt, hogy nagyobb baj legyen, mi sajnos nem léptünk időben és ki tudja mikor gyógyúl meg.
a 15.05ös vagyok. Azért írtam h nem feladata kimenni mindenkihez mert valaki ezt írta h milyen gáz már a doki h pénzt kért.
Meg le is írtam h érthető h nem akartad bevinni és értem is h mi a baj a dokival, csak azért hoztam ezt fel, mert a barátnőmék pert indítottak egy hasonló szituban és ott ezt a részt csavarták ki de totál, hogy ki kell e menjen házhoz meg mikor meg mennyiért stb. és majdhogynem elsikkadt a lényeg a tárgyalásokon, miszerint nem ismerte fel a kislány betegségét.
Na mindegy, szóval csak ezért írtam le.
Mielőbbi jobbulást nektek!!!
21:43-as: Húúú akkor nálatok is durva a helyzet! Sajnálom:-( Hihetetlen, hogy milyen felelőtlen gyerekorvosok vannak! Amúgy pont most fogom felhívni a másikat, akit ajánlottak. Meg ide is kiírom a kérdést, hogy kit ajánlanak Nyíregyházán. Mert minden ismerősömnek más a dokija és mivel még nem voltak betegek nem igazán tudnak mit mondani... Mindenesetre a leleteket már új dokinak fogom adni, aztán majd meglátjuk.
Jobbulást nektek és boldog karácsonyt és új évet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!