Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet, hogy hetekig fázott...

Lehet, hogy hetekig fázott éjszaka a kisfiam?

Figyelt kérdés
Vettem neki egy új, extra vastag hálózsákot, és azóta végigalussza az éjszakát! Már most zsinórban a harmadik éjszakát aludta végig, ilyen nem volt hónapok óta. Viszont eddig sem folyt az orra, vagy tüsszögött. Ha éjjelenként fázott volna több héten át, akkor biztos meg is fázott volna, ugye? (Azért írtam ki a kérdést, mert szeretném megnyugtatni magam, hogy mégsem fázott a gyerek, de persze az igazságra vagyok kíváncsi!)
2010. dec. 20. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Ha fázott volna, meg is fázott volna. A hálózsák azért segítheti az alvást, mert körbeveszi, beburkolja, és így jobban érzi magát. Hasonlít az anyaméhre.

Az én lányom emiatt mindig bekúszik a sarokba, bekucorodik, s csak utána alszik el.

2010. dec. 20. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerinte fázott. A kislányom is nyugtalanul aludt, amíg nem takartam jobban be. Mindenesetre nem lett beteg, mert nem megfázott csak fázott.

Szerintem a lényeg, hogy rájöttél mi volt a baj és megoldódott az alvási probléma. Ne legyen lelkiismeret furdalásod.

2010. dec. 20. 10:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt:((( És bizony kétszer is sikerült eljátszani :((( 1 éves múlt a fiam.Pedig odafigyelek rá... amint vastagabb hálózsák került elő megint, jobban alszik.
2010. dec. 20. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!