Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láz hetekig, nem tudni hogy...

Láz hetekig, nem tudni hogy mitől?

Figyelt kérdés
Volt valaki babájánál hetekig tartó láz és nem tudták kideríteni hogy mitől van? Nyugtassatok meg, hogy az én kisfiam nem az egyetlen! Már úgy aggódom, lassan 2 hete lázas. Igaz, ingadozik, mert van mikor napközben nincs, de estére mindig. Eddig a legmagasabb 39,1 volt. 5 hónapos múlt 2 hete. A többi tünet nagyon enyhe, picit náthás volt 2 hete, most már csak a torka piros egy picit. De attól?? A hasa megy néha...van mikor 1 nap 3*, van hogy egyáltalán... Meg őrjít ez a bizonytalanság! Doktornőt minden héten kihívom, már rámegy a gatyánk is, de ez a kisebb baj:-(
2009. dec. 16. 16:15
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma jöttünk haza a kórházból, 1 nap híján 1 hetet voltunk bent. Nagyon durva volt! Képzeljétek, hugyúti fertőzése volt a kisfiamnak, ami nem lett időben kezelve és felhúzódott a veséjéig, így vesemedence gyulladást is kapott. Plusz még megkapta a rota vírust is, amitől szerencsére csak 1 napig volt hasmenése. Nem a kórházban kaptuk el, hanem már úgy mentünk be. És hab a tortán egy felső légúti fertőzés! A fertőző osztályon feküdtünk néhány ajtónyira a H1N1-esektől!!! Minden nap egy rettegés volt! Nekünk is volt elég bajunk, még féltem ettől a hülye influenzától is! Kaptunk vénásan antibiotikumot, amit itthon még kell folytatni sziruposan még 1 hétig, meg gyomorfertőtlenítő oldatot.

Legszívesebben kitekerném a nyakát a VOLT gyerekorvosomnak, hogy idáig kellett jutnunk! Most járhatok a picimmel vese gondozásra, mert egy ilyen komoly gyulladás után folyamatosan kontroll alatt kell tartsák a veséjét. Valószínű ez miatt fogékonyabb lesz a hugyúti fertőzésekre, felfázásra stb. Mindezt köszönhetem ennek a pancser öregasszonynak!(gyerekorvos) Legszívesebben beperelném. Már ajánlottak két dokit is, még nem hívtam fel őket, de még ma megteszem, mert 1 hét múlva vizelettenyésztésre kell vinni a drágámat:-(

Mindenkinek köszönöm, aki biztatott, hogy irány a kórház! Ha nem tettétek volna még nagyobb lett volna a baj!

Hálás vagyok mindenkinek, aki válaszolt a kérdésemre!

KÖSZÖNÖM!!!!!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és új évet kívánok!!!

És jó egészséget mindenkinek!!!!

Brigi

2009. dec. 22. 14:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Azta..... nagy szerencsétek volt, hogy még komolyabb baja nem lett a Picinek! Ügyi vagy, hogy bevitted a kórházba!

Jobbulást a picikének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Budapesti vagy egyébként?

2009. dec. 22. 14:43
 13/24 A kérdező kommentje:
Mi Nyíregyházán lakunk. Nagyon durva körülmények uralkodnak a kórházban... Első éjszaka egy széken töltöttem az éjszakát a kisfiam mellett és ha nem könyörgök, akkor az egész hetet úgy töltöttem volna. Második éjszakától már kaptam kemping ágyat. Iszonyat kényelmetlen volt, de legalább vízszintes...
2009. dec. 22. 14:46
 14/24 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy a kis drágátok már jobban van. Szörnyű dolog amin átmentetek. Még a sírás is elkapott, annyira sajnáltam a kis Törpét.

Remélem mostmár minden rendbe jön és máskor is halgass az anyai ösztöneidre. Nem csal!!

Boldog karácsonyt

2009. dec. 22. 15:04
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom...jobbulást nektek!

Egyetértek hogy az orvosod nagyon gáz volt, és persze válts dokit, de azt megjegyezném, hogy a gyerekorvosnak nem kötelessége ingyen minden héten kimenni a gyerekhez! Ez csak újszülött hazaadásnál van így.

Merthát képzeljétek el, hogy akkor mi lenne, mindenki házhoz hínvá és akkor a rendelésen ki lenne?

Szóval ha sürgős a helyzet és épp nincs rendelés, akkor orvosi ügyeletre kell menni, ha meg rendelési idő van akkor be kellene vinni a rendelőbe.

Oké hogy ezt nem szívesen teszi az ember (én se tenném, mert ott még párféle bacit összeszedünk a meglévő mellé).

Ha ki akarod hívni mindig magatokhoz az pedig pénzbe kerül sajnos.

Ezt most csak azért írom, hogy ha ezt is fel akarod hozni, mint hibát egy per során, akkor azt egyből elvetik majd.

2009. dec. 22. 15:05
 16/24 A kérdező kommentje:

Természetesen nem ingyen vártam el a házhoz jövetelt. Minden alkalommal kapott 3000 Ft-ot, ami 1 hónap alatt 12ezret hozott neki, hogy aggodalmaskodtam és állandóan hívtam. Viszont cserébe elvártam volna, hogy valamire gyanakodjon, hogy mi a baj, de nem tette. Miért hagyta, hogy 10 napig itthon legyünk lázasan és miért nem küldött be vér és vizelet vételre? Arra is én gyanakodtam, hogy hugyúti fertőzés, mondtam neki telefonon, hogy nem lehet-e attól a láz és ekkor mondta, hogy akkor vegyünk vizelet gyűjtő tasit és vigyük be a laborba. Ennyi!

Tehát nekem semmi bajom azzal, hogy ha házhoz jön fizetni kell. De akkor tegyen valamit érte!

2009. dec. 22. 15:20
 17/24 A kérdező kommentje:
Ja, a H1N1-ről még annyit, hogy két 4 ágyas szoba csak üveg fallal volt elválasztva a kórházba és a másik kórterembe kiderült egy kisfiúról, hogy elkapta a H1N1-et, pedig "csak" hányással, hasmenéssel jöttek be! Ott viccelődtem azzal a kisfiúval üvegen keresztül. Borzasztó volt a tudat, hogy mi is elkaphatjuk ott bent. Mert állítólag nem ez volt az első ilyen eset a fertőző osztályon...
2009. dec. 22. 15:24
 18/24 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy kiderült mi a probléma.Amúgy én ismerek olyan gyerekorvost, aki nem kér pénzt a kimenetelért, mert tudja, hogy a szülők feleslegesen nem rángatják ki házhoz.

Nálunk is probléma volt a múlt héten.Kocsi nem volt itthon, és az ügyelet nem volt hajlandó kijönni.Vigyem be a gyereket minuszokban, kocsi nélkül 25 km-re.Hát ez a magyar eü.

Betegségmentes Karácsonyt kívánok!Nőjjetek nagyra:)

2009. dec. 22. 16:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jobban vagytok, én is nyiregyi voltam és én is voltam vele kórházba ugyan ezzel, hidd el nem lesz semmi gond a vesegondozáson ultrahangot csinálnak és minden alkalommal vizeletet vesznek amit helyben is megnéznek és küldik tenyésztésre is, nagyon aranyos bajuszos dr. bácsi volt ott a mi időnkbe aki nagyon rendes és lelki ismeretes volt mindig!

Kellemes Ünnepeket!!!

2009. dec. 22. 17:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem Dr. Csat... volt a doktornőtök?
2009. dec. 22. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!