A kad muanyagbol van. Nyilvan nem mindenki jart fizika orara altalanosban, de a muanyag nem vezeti az aramot. Igy elvileg nem razhatja meg az aram a gyereket, legalabbis amig csak a kadon keresztul erintkezik vele.
Ettol fuggetlenul en sem furdetnem rajta. Amikor pedig jar, az balesetveszelyes, igy nyilvan mellozendo.
2014. márc. 21. 21:29
12/16 anonim válasza:
Hát az áram éppen nem csaphatná meg, bár nekem eszembe nem jutna a mosógépen fürdetni. Balesetveszélyes, leeshet, a kád lecsúszhat stb.
2014. márc. 21. 21:38
13/16 anonim válasza:
Az áram úgy tudná megcsapni ha a fürdető mezítláb vizes lábbal érintkezne egy zárlatos mosógéppel miközben nyúlkál a vízben ahogy fürdeti a babáját.Ez bekövetkezhet ha elromlik a mosógép.Húzd ki ameddig fürdetsz.
2014. márc. 21. 22:42
14/16 anonim válasza:
Képzeld el, hogy egy folyamatosan rezgő, mozgó, berregő kádban fürdesz :) Neked tetszene? A babának szerintem nem. A fürdés amúgyis egy kényes dolog az egészen piciknél, hiszen sokszor félnek még tőle. Ezért a lehető legnyugalmasabb fürdés lenne Nekik az ideális. Szerintem. Nálam ebbe nem fér bele a zúgo, rezgő mosógép. (Az áram alatti részét szerintem a többiek leírták)
2014. márc. 21. 22:49
15/16 A kérdező kommentje:
Nem én fürdetem így a gyereket. Nem tudom miért kell rögtön ezt feltételezni. :-) Köszi a vákaszokat!
2014. márc. 22. 09:35
16/16 anonim válasza:
Eszembe nem jutna. Egyrészt, mert rázkódik, másrészt, mert zajos. Harmadrészt pedig azért, mert igaz, hogy a műanyag kád szigetel, de fürdetéskor az anyuka keze azért csak beleér a vízbe, az meg nem szigetelt, és anyuka pedig a mosógéphez is hozzáérhet fürdetés közben.
A mosógép jól szigetelt. Persze, mindenkinek ez jut eszébe a mai mosógépekről, de azt nem írta a kérdező, hogy nem egy húszéves rozsdás vacakról van-e szó.
Másrészt műszaki hiba bármikor előfordulhat, még a tegnap vásárolt mosógép esetében is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!