Neha mi is szallitottuk 10 perces utra, de mar nem fogom mert igazabol NAGY felelotlenseg..
2013. márc. 28. 20:12
2/16 anonim válasza:
Igen, nagyon nagy.
2013. márc. 28. 20:12
3/16 anonim válasza:
igen
2013. márc. 28. 20:14
4/16 anonim válasza:
Az.
sajna sok őrült van az utakon,és sose tudhatod hogy mikor épp a parkolobol tolatsz ki,nem szalad-e beléd egy őrült.amugy szabályellenes is.
2013. márc. 28. 20:14
5/16 anonim válasza:
A rendőrök 30 ezer forintra büntettek meg előttem egy családot amiért a kisbaba a nő ölében utazott.
2013. márc. 28. 20:15
6/16 anonim válasza:
igen, hiszen nincs ott biztonságban.
1 barátnőm is kiveszi a babát, ha sír. mi nem, inkább sírjon, mint hogy veszélyeztessük.
2013. márc. 28. 20:28
7/16 anonim válasza:
Igen, az. Sose tettük, nagyon komolyan vesszük a gyerekülést. És be is kötjük Őket. Sokszor látom, hogy beültetik a gyerekeket, de be már nem kötik, mert nem mennek messzire. Ezért nagyon tudok haragudni! A biztonság legyen mindig az első!
2013. márc. 28. 20:31
8/16 anonim válasza:
Ha nagyon sír, én ki szoktam venni. Az ölemben megnyugszik. Nekem is fontos a biztonság, de sajnos a gyerekülés/hordozó sem 100%. A napokban is lehetett hallani egy balesetről. Másrészről pedig amikor mi voltunk kisbabák, még a biztonsági öv sem volt alapfelszereltség, nem a hordozó... és itt vagyunk.
2013. márc. 28. 20:47
9/16 anonim válasza:
"Másrészről pedig amikor mi voltunk kisbabák, még a biztonsági öv sem volt alapfelszereltség, nem a hordozó... és itt vagyunk"
Uhhh, bazz, ettől mindig agybajt kapunk. Igen, ittvagyunk - te, én és még sokan. Akik meg nincsenek itt, azok meg nem tuddják már leírni. Pl. az én ovistársam se, aki 5 évesen halt meg egy autóbalesetben - a szülők az első ülésen bekötve, a másik kocsiban csak a vezető, szintén bekötve ... senkinek semmi baja sem lett, kivéve az ovistársamat, aki a hátsó ülésről kirepült a szélvédőn keresztül, végigcsúszott az aszfalton és szörnyethalt :(
2013. márc. 28. 20:55
10/16 anonim válasza:
Persze. Magam is bekötöm mindig, akkor a gyereket miért ne védeném attól hogy kirepüljön egy ütközésnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!