Felelőtlenség kisbabát áram alatt lévő ill. járó mosógépen fürdetni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 21. 20:36
2/16 anonim válasza:
Én is mosógépen fürdettem őket, amit előtte nem áramtalanítottam, nem tudom, mi baj lehetett volna ebből. Járó mosógépen nem jutott eszembe, az nekem is kicsit furcsa, hiszen az mozog meg ráz.
3/16 anonim válasza:
hát nekem eszembe sem jutna.....
4/16 anonim válasza:
"Én is mosógépen fürdettem őket, amit előtte nem áramtalanítottam, nem tudom, mi baj lehetett volna ebből."
Emberi butaság nem ismer határokat, mondjuk agyoncsapja az áram.
6/16 anonim válasza:
A mosógépre raktam a műanyag kiskádat, abban fürdött. Miért veszélyesebb, mintha a mosógép melletti kádban fürdik a gyerek? Nem tudom elképzelni a gyakorlatban, hogy hogy tudná ettől megcsapni az áram. Engem sem csap meg, amikor a nem áramtalanított mosógépből kiveszem a vizes ruhát.
8/16 anonim válasza:
ezek a mosógépek jól le vannak szigetelve, elég magas a biztonsági követelmény, illetve tuti biztos, hogy nem járatod a mosást, miközben a gyerek a kádban lubickol...
persze, ha mondjuk ha nem ilyen hajdú energomat 1980ból típus :) :)
9/16 anonim válasza:
járo mosogépen fürdetni babát??
ahogy irták is, még jo, hogy nem benne..
10/16 anonim válasza:
Amúgy normálisak vagytok? Mi a franc baja lehetne a full leszigetelt mosógépen, a műanyag kádban. Lehülhetnek, egyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!