Ki milyen anyagi körülmények mellett vállalt babát?
Köszönöm a válaszokat?50 fős lagzi 1milló ft??Itt felénk annyiból legalább 100 fős lagzi kijön, feldíszített étteremmel, vőféllyel stb.Volt róla szó, de szerintünk 2 embert egy papír nem tart össze!Elhiszem,hogy fontos meg csak egy életre szóló élmény,de szerintem a mai világban nem szükségszerű.
Tudom, hogy nekünk kell dönteni.Csak kiváncsi voltam mások véleményére.Ahogy olvasgattam itt szinte mindenkinek több 100 e a bevétele, de ehhez hozzá kell tenni h mindenkinek más az igénye, szükséglete.Nem keresünk sokat,de nem nélkülözünk mi se.
Kedves kérdező!
Úgy látom eddig csak olyanok válaszoltak neked akik elég jó körülmények között élnek/éltek.
Elmesélem az én történetem :)
A kislányunkat úgy vállaltuk be,hogy anyósoméknál laktunk (nagyon jó volt a kapcsolatunk) a tetőtérben "külön". A férjem dolgozott 110.000 ftért én meg kb a 6-8 héttől táppénzen voltam. Mikor megszültem a havi bevételünk a gyeddel együtt 160.000 ft lett, ami nem sok. Volt 20.000ft-os hitelünk, egy tehermentes autónk. Félretéve kb 50ezer. Igen szinte mindent használtan vettem mindennek utánajártam, de 26 voltam már és szerettem volna mert szeretnék idővel mégegyet...
A lányunk fél éves volt amikor a férjemet elküldték a munkahelyéről szerencsére hamar elhelyezkedett, de 110.000 helyett 80.000 ft-ot keresett ami azért valljuk be nem mindegy. Aztán megromlott nagyon durván a kapcsolat anyósékkal...el kellett jönnünk,mert már a válást fontolgattuk annyira ettük egymást a problémák miatt. Ideiglenesen az anyukámhoz költöztünk....ez volt 2012. novemberében. A férjem bevállalt egy éjszakai melót ahol "felfigyeltek" a szorgalmára és kapott egy jó állás lehetőséget. Majd ennek köszönhetően meg a gyed extra miatt is én is oda mentem dolgozni...most ott tartunk,hogy 1 éve külön élünk albérletben, tudtunk félretenni egy csomó tartozást letudtunk, a csekkek határidőre vannak fizetve és még anyukámat is tudjuk támogatni.
Az egész sztorival csak azt akartam mondani,hogy amikor bevállaltuk nem volt éppen ideális a helyzet és szépen kialakult. De ennek a fordítottja is igaz lehet. Ha most milliók állnak a bankba egy munkahely elvesztése is felemésztheti. Persze nagyobb biztonság,ha van összegyűjtött pénz, azonban az sem garancia!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!