Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtátok már? Véleményeket...

Használtátok már? Véleményeket szeretnék a lidl-s pelenkáról, ami 7-8 kg-os babákra való. Eddig rossmannost használtunk, de váltanék, csaknem tudom az milyen lehet.

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
elfogadható, az ára tükrözi a minőséget, nem azért nem jó mert kifolyik vagy ilyesmi, mert bent tatja amit bent kell csak hát azért tudod mikor nincs azonnal necserélve a gatya és egy rendes pl pamp. van rajta akkor nem piros a nunija de ha ilyen lidl vagy dm vagy ilyenek van rajta akkor bizony piros. Érted, ez most olyna hogy te is eljárt kinai ruhában de ha tudsz jobbat venni azért az jobb nme?
2009. dec. 14. 14:35
 2/7 A kérdező kommentje:
oké köszi a választ..használtad is már?csak azért kérdem,mert a rossmannosról azért váltanék,mert elég sűrűn kifolyik a tartalom és nem tudom ugyanúgy járnék-e emezzel..
2009. dec. 14. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kipróbálásra kaptam 2 darabot,nem jó:(!

Az a mennyiség kifolyt belőle,amit a Libero megtart.

Pedig ugyanannyi darabja!

2009. dec. 14. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:

szia

nekünk nem vált be a lidl-s.kb 1-1,5órát bírt és utána minden kifolyt belőle.ami bevált az a pampers active baby,a sleep&play,a tesconak volt a lila zacsis,ami helyett már zöld van,az újat még nem próbáltuk és most vettünk az auchanban 31 ftra jön ki a happy.ez is nagyon jó,megyünk is vissza,bevásárolunk 2 hónapra belőle.

2009. dec. 14. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:

A sima lidl pelus nem jó!!! Szintén a lidl-ben van a toujours pelus, az viszont jó(remélem jól írtam) :o)

Ritkán de használjuk. Amúgy pampers activ baby mellett szavazok, még nem volt vele gondunk. Ja és jó még a penny-ben kapható pelus is.(babydream vagy valami ilyesmi a neve..)

2009. dec. 14. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem babája válogatja, hogy kinek mi a jó.Az első lefikázta a dm-est, mi azt használjuk.Soha nem folyt még ki belőle semmi, pedig voltak emberes adagok, és soha nem volt piros.Szerintem próbáld ki a dm-est nyugodtan.
2009. dec. 14. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:
A toujours lidl pelus nagyon jó. Mi azt használjuk hónapok óta. Egyáltalán nem piros a feneke. Van benne valami teafaolaj kivonat ami antibakteriális. És elég sokat elbír. Most liberózunk, mert nem jártunk a Lidl felé, de ez sem jobb sztem.
2009. dec. 15. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!