Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vichy izzadásgátlókról vélemén...

Vichy izzadásgátlókról véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni, használtátok már, és milyen hatásos?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:
a vichy általában minőségi dolgokat csinál, izzadsággátlójukat még pont nem használtam, de a többi termékükből kiindulva biztos jó.
2010. máj. 3. 00:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi a 48 órás golyósdezodort használjuk évek óta : SZUPERJÓ!!!

A kamasz gyerekeimnek is tökéletesen bevált, nekünk is, nem is találtam még ilyen jó terméket más márkában!

Sajnos, elég drága, de úgy tapasztalom, hogy sokkal tovább tart, mint a hagyományos golyós dezodorok, tehát végülis megéri az árát.

Csak ajánlani tudom! :D

2010. máj. 3. 01:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Én régen a 24órásat használtam. Egy ideig tök jó volt, aztán vagy megszokta a bőröm vagy nem tudom.. de utána már semmit nem használt. vagy legalábbis annyit mint egy Dove vagy Rexona. Úgyhogy inkább nem dobok ki érte egy kisebb vagyont.
2010. máj. 3. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
én most vettem nem rég,mert nagyon izzadós vagyok,és ez az egyetlen,ami bevált
2010. aug. 4. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!