Arcápolás! Használtátok már ezeket? (tapasztalatokat, véleményeket kérnék)
Sziasztok!
A napokban hezitálok,(mivel csúnyán miteszeres,gyakran pattanásos,és durván zsíros az arcom) hogy mi lenne az számára a megfelelő termék.
Volt már több fajta tonikom,de egyik sem vált be,ezért gondoltam szét nézek a Clean and clear oldalán.
Meg is találtam a bőrtípusomra megfelelő kencét, ( az arclemosó: [link] és a tonik: [link] ) csak nem tudom,hogy ezek a terméket,mennyire hatásosak (még soha nem használtam clean and clear terméketet).
Ezért is kérem a véleményeteket,hogy aki már használta légyszives írjon már tapasztalatokat,hogy érdemes-e megvenni,vagy sem.
Köszönöm előre is :)
17L
igen én nagyon ajánlom... Nekem is jó pattanásos az arcom.. És nekem használt...
sok szerencsét ;)
11:25!
köszi :) , remélem nekem is beválik, de nem linkelnéd nekem,(ha szépen megkérlek) :)) azt a fajta clen and clear terméket,amit te használsz? Vagy te is ezeket?
Nekem nem jött be a Clean and Clear!
Nem hittem a BALEA-ba de anyukám mondta,hogy próbáljuk ki!
Vettünk egy egész termékcsaládot, azóta csak azt használjuk! Zöldet vettünk, és egy pattanásom sincs. Max. 2havonta 1. KOzmetikushoz 2havonta járok,azután alig miteszeres az arcom, és ha naponta 2x használod a tonikot,akkor max. 6lesz az arcodon. A lényeg naponta.. valamikor tényleg lusta vagyok, nem használom, másnap nézem az arcom... megint miteszeres lett az orrom!
Szóval Sok Szerencsét! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!