Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák Ti 6 hónapos babával...

Anyukák Ti 6 hónapos babával egy szobában alszotok? Meddig kell egy babával egy szobában aludni?

Figyelt kérdés
Eddig egy szobában aludtam a kislányommal de már nagyon fáj a derekam attól a heverőtől!A lakás adott nem tudok más ágyat betenni:(
2009. dec. 13. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Ameddig akarsz, aztán majd ameddig a gyereked akar. Az egyik barátom volt úgy mesélte éjjel a szülei ágya alatt aludt, mert nem engedték neki, hogy ott aludjon velük ezért átosont és az ágy alatt aludt.

Nyilván van egy határ ami már nem egészséges, de ez nem hat hónapos kor.

Egyébként szerintem nem újabb szokás régen együtt aludtak a gyerekekkel. Szerintem inkább az az új, hogy azonnal rakjuk külön szobába.

2009. dec. 14. 00:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Én születése óta külön raktuk, 2 hónapos korától végig aludta az éjszakát.
2009. dec. 14. 07:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Első naptól külön alszunk, van légzésfigyelőnk, és bébiőrünk. 10 hetes kora óta átalussza az éjszakát, sőt, nem tud úgy aludni, ha valaki ott van vele. Neki az alvás = a szobámban, az ágyamban, egyedül. Ezt tanulta meg. Így mindannyian tudunk pihenni. És nagyon jó alvó, szerncsére.
2009. dec. 14. 08:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2009. dec. 14. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!