Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Állítólag -5 fok alatt ki sem...

Állítólag -5 fok alatt ki sem lehetne vinni a gyereket levegőre?

Figyelt kérdés
Kemény idő jön és valahol ezt olvastam, de nem tudom van-e ráció benne??? Szerintetek?
2009. dec. 13. 20:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

De más az ha te mész ki és más az ha egy kisbabát/kisgyereket viszel ki. Pillanatok alatt meghül a tüdeje!!!

Nekem is -5°C- ot mondott a védőnő. És ha 10 napig lesz annyi, akkor addig nem viszem ki. Amikor gyerek voltam, minket sem engedtek anyuék ilyen hidegbe ki az udvarra, pedig igényeltük volna. Annak pedig semmi értelme nincs, hogy teljesen be van bugyolálva a gyerek, hogy ki sem látszik a babakocsiból, úgy csak rosszul fogja magát érezni, mert a sok ruhától mozdulni sem tud és végigordítja a kinntlétet. De döntsön mindenki a belátása szerint.

Én nem viszem ki ha olyan hideg lesz. Nem azért szültem, hogy elvigye egy tüdőgyulladás...

2009. dec. 13. 23:30
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
Bárki, bármit ír, úgy nézem lepontozzátok. Mi értelme ennek? Vagy már ne is válaszoljunk?
2009. dec. 13. 23:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, mondjuk valóban értelmetlennek tűnik felöltöztetni bebugyolálni, egy csomó időt elfecsérelni, hogy öt percre kividd, meg nem is hiszem,(perrsze szigorúan magamból kiindulva, felnőtt fejjel) élveznék egy ilyen túrát, az esővédő mögül. És én eezt kint létnek sem nevezném. Akkor már ésszerűbb felölteztetni és kinyitni az ablakot és akkor kap friss levegőt. Mondjuk nálunk ez a kocsiba ültetem, jól bebugyolálva szóba sem jöhet mert már 1,5-3 évesek, nem is igen használunk kocsit egyébként sem.
2009. dec. 14. 00:27
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Én minden nap kiviszem a babámat legalább fél órára. A hideg időszakban hordiba mert még mindig melegebb mint a babakocsi. Ha jönnek a mínuszok akkor is ki fogom vinni mert a levegő kell. Nem költözhetek télen Afrikába. Ha kell jobban felöltöztetem és rövidebbek lesznek a séták!
2009. dec. 14. 08:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Kivinni ke lehet és ki is kell, mert nincs jobb a friss levegőnél. Ez az altatásra vonatkozik, -5 fok alatt altatni nem szabad már kinnt.
2009. dec. 14. 14:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem ma a gyerekorvost, aki azt mondta, hogy a pici babákat nem ajánlatos kivinni.De ő még ilyet nem hallott, hogy ne vigyük ki a kicsiket!A friss levegőnél nincs jobb!Azt mondta, hogy a száját sállal nem szabad eltakarni.
2009. dec. 14. 15:25
 17/17 A kérdező kommentje:
ááá értem, akkor itt az összefüggés. Az enyém 5 hónapos baba és ha kimegyünk mindig bealszik. Akkor ezentúl nem megyünk ki -5 alatt. Köszi!
2009. dec. 17. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!