Nem kötekedésből, csak érdekelne. Mi kettőben gondolkodunk. Szomszédom azt mondja, szerinte mindegy, hogy 1 gyerek vagy 3, úgyis már most is egész nap el van foglalva azzal az egy gyerekkel, aki most van. :-)
2011. nov. 15. 15:47
1/9 anonim válasza:
Véleményem szerint azért mert szereti a nagy családot (nem kisebbségi) és el is tudja tartani. Örömét, türelmét leli a gyerekek egymás utáni nevelésében. Nincs ezzel semmi gond, ha nem a nyomorra szül.
2011. nov. 15. 15:52
2/9 anonim válasza:
Szívem szerint vállalnék 4-5-6 gyereket is. A munka nem számít, imádom őket. Ami zavar és aggodalommal tölt el hogyha mindegyiket egyetemre, különórára, sportolni stb. kell járatnom, akkor ezeket ki fogja finanszírozni. Most kettő van, és a harmadikon gondolkodunk ezen okok miatt.
2011. nov. 15. 15:53
3/9 anonim válasza:
Mert szereti a nagy családot, abban nőtt fel, vagy pont nem, de szeretne olyat. Nekem és a páromnak is két testvérünk volt, és ennyi bőven kell szerintem. Aztán hogy három vagy négy, oly mindegy :D
2011. nov. 15. 15:55
4/9 anonim válasza:
Segély... Mert akinek már 3 gyereke van az már kap ingyen könyvet,féláras menzát és még sok sok kedvezményt..
2011. nov. 15. 16:03
5/9 anonim válasza:
Mert így alakult! Első gyereket terveztem. Másodikat szerettem volna, hogy testvére legyen. Ikrek lettek.
3 gyerekkel egyedül maradtam. Férjhez mentem újra. Férjemnek nem volt gyereke, s mivel imádta az én gyerekeimet így nem volt kérdés, hogy lesz 4. gyerek is!
Segélyt soha nem kaptunk!!! Túl jó lett volna az életkörülményünk hozzá!
Ja, s a nagyok még akkor születtek, mikor jól menő vállalkozásunk volt, s nekem 2 diplomával biztos jól fizető állásom. Sajna ma ez nem mondható el. De a gyerekeimet nem adnám semmi pénzért sem!
S ők sem szeretnének egyedül lenni, mégha akkor több mindenük is lehetne!
2011. nov. 15. 16:16
6/9 anonim válasza:
Én is szívesen vállalnék, de sajnos nem vagyunk abban a helyzetben. Megállunk 2-nél.
Engem inkább az érdekelne, hogy miért vállal 4 gyereket az, aki eggyel sem bír, meg akinek nem telik normális életvitelre.
Különben minden tiszteletem azoké, akik több gyereket nevelnek szépen.
2011. nov. 15. 16:43
7/9 anonim válasza:
Szia! Ha az anyagiak megengednék, 4-5 gyereket is vállalnánk. Természetesen ez a mai magyar helyzetben kivitelezhetetlen. Azon viszont érdemes elgondolkodni, hogy mi van akkor, ha ikrek lesznek ;) Lehet, hogy valaki csak egy testvért szeretne, de végül kettő, netán három! pocaklakó kopogtat. Akkor mit csinálsz? Egyet elvetetsz a dokival? Elveteted mindkettőt? Belegondolni is morbid... Szóval azért lehetnek rajtunk kívül álló okok is, amiből végül nagy család születik. :)))
2011. nov. 15. 16:44
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek küldtem a zöld kezet!
2011. nov. 21. 12:30
9/9 anonim válasza:
5-en vagyunk testvérek és most fog születni a hatodik. Szerintem semmi baj nincs azzal, sőt jó hogyha valakinek több testvére van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!