Miért vállal olyan apa gyereket, aki csak kérkedik a babával, de amúgy az anya neveli?
Nem! mIért szül egy nő ilyen pasinak gyereket?
Vagy miért nem tud rá hatni, hogy kivegye e részét?
stb...
Mi volt előbb?
Kis túlzással nálunk is én nevelem egyedül mindkét gyereket. Miért? Mert apa reggeltől estig dolgozik.
Akkor neki sem kellett volna vállalnia?
Egyébként az első nagyon jó kérdéseket tett föl. Az anya miért vállalt egy ilyen pasitól gyereket?
Ha meg nem tudta előre, akkor ez van, meneszteni kell apukát, aztán vagy észbe kap, vagy nem...
Mi előre megmondtuk, hogy ez lesz a lánynak.
Az apa délután 4-re ér haza a munkából. Utána csak a szobájában rohad. Sajnos a lányzó nem elég erélyes. Én már kb. laposra vertem volna a férfit a csaj helyében. Ha én nő lennék ilyen lusta herére nem lenne szükségem. És még keveset is keres, abban a napi 6-7 órában.
Nyílván az más, ha egy családfő azért nem ér rá a gyerekével foglalkozni, mert szinte egész nap dolgozik.
Ez utóbbi viszont becsülendő, hogy mindent meg akar adni a családjának, cserében hajt mint a gép!
Szerintem pedig ez egy tökéletes kérdés! Sok ilyen családot ismerek. Apuka dicsekszik a gyerekkel (ami mondjuk jogos, vagy legalább is érthető), de ő maga egy fikarcnyit sem foglalkozik vele.
Tudtommal a gyereket KETTEN vállaják, a nő meg a férfi. Az olyan férfi miért akar gyereket, vagy miért adja áldását arra, hogy legyen, aki igazából nem is akar foglalkozni vele? Értem én, hogy sok munka meg minden, de a normál körülményeket alapul véve azért van az embernek valamennyi szabadideje, és tényleg úgy látom, hogy sok férfi ilyenkor sem foglalkozik a családjával.
Az iylen hülye nők megérdemlik sorsulta, itt az oldalon is számtalaszor olvasni, hogy az any, szenved, mártírkodik, ahelyett, hogy jól helyretenné párját.
Néha csak lesek ki fejemből, milyeen muja, szolgalélek nők vannak.
De mindenki az egye mag, amit főzött.
Kerdezo!
En is ismerek egy part (bar mar nem tul kozelrol, amit nem is banok) es pont ez a helyzet naluk is. Mar gyerek nelkul is ez volt. A pasi napi hat orat dolgozik, alig keres. Esze sem sok, lusta is, csunya is, es idiota, ez a legnagyobb gond. Abszolut semmi igenyesseg (hozza teszem, hogy a csaj is igenytelen, ezert is erte be ilyen pasival).
A srac konkretan enni sem megy ki a szobabol. Sem hetvegi program nincs, se semmi mas. Es ennek ellenere a csaj is szult neki gyermeket, mert neki igy is jo.
Igaz, hogy o nem is panaszkodik, mert szinte csak spermara volt szuksege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!