Állítólag -5 fok alatt ki sem lehetne vinni a gyereket levegőre?
Figyelt kérdés
Kemény idő jön és valahol ezt olvastam, de nem tudom van-e ráció benne??? Szerintetek?2009. dec. 13. 20:55
1/17 anonim válasza:
Én ezt nem hallottam, a szél nem ajánlott. De azért szerencsére ritka nap közben az ilyen hideg. Lehet, hogy inkább magam miatt nem mennénk ki.
2/17 anonim válasza:
Az újszülötteket, meg talán az első egy-két hónapban én is úgy tudom, hogy nem ajánlott. A védőnő, meg a doki is ezt mondta tavaly.
15 hónapos a kislányom
3/17 anonim válasza:
a védőnő nekem is ezt mondta, fiam 9 hós
4/17 anonim válasza:
Az újszülött babákat nem, de a fél évnél idősebbeket nyugodtan ki lehet vinni.Jó melegen, rétegesen felöltöztetve, még jó is, hiszen a mínusz fokokat sem a bacik, sem a vírusok nem tűrik jól.
5/17 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt mondta, hogy fél éves kor után minusz fokban max 1 órára lehet.
6/17 anonim válasza:
13 hós a lányom, de picit ki fogom vinni mindig. Rétegesen felöltöztetem, néha csak az utcára megyünk le, néha babakocsival bejárjuk a falut. Na picit fúj a szél és úgy érzem hideg neki, eléteszem az esővédőt. Persze ha orkán van, nem viszem ki csak a teraszra.
7/17 A kérdező kommentje:
köszi! 4,5 hónapos a babám, ha mínuszok vannak, akkor nem viszem le.
2009. dec. 13. 21:33
8/17 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a védőnő is és a tesóm bölcsis dadus, ott sem viszik ki a gyerekeket -5 alatt.
9/17 A kérdező kommentje:
húha, -10et mond jövő hét szombatra! Az már döfi...
2009. dec. 13. 22:32
10/17 anonim válasza:
Mi mindennap kimegyünk a 9 hós kisfiammal ha esik, ha fúj!Van esővédőnk a babakocsira, több vékonyabb pokrócba be van bugyolálva.Mondjuk, ő nagyon szeret kint lenni, kívánja is.Elmegyünk a boltba és jövünk haza.Ez kb 15 perc.Gondolj bele, ha 10 napig - 5 fok van, akkor 10 napig nem viszed a gyereket sehova??? Neked is jól esik a friss levegő, nem? 5 perc is megteszi a kintlétből, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!