Kislányom szeptember 1-én született,két -három hetesen már Tescoztunk(muszály volt)
2011. nov. 15. 17:30
2/11 anonim válasza:
1 évesek a gyerekeim, ma voltam velük először tescoban, de van rá lehetőség, hamarabb is megyünk együtt, viszont azért az oltások nagy részét kapja meg, kb 6 hónapos korig az első oltások lezajlanak...
2011. nov. 15. 17:32
3/11 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Mi hetente 1-szer eljárunk így nagy-bevásárlásra kb. 1 hónapos kora óta.
2011. nov. 15. 17:32
4/11 anonim válasza:
Ehhez képest én elég sok gyereket látok hordozóban a bevásárlókocsiba téve 1 hónaposan is.
Nekik valószínűleg nincs bébicsőszük.És a muszáj nagy úr.
Tényleg ennyire kell óvi a széltől is??
2011. nov. 15. 17:34
5/11 anonim válasza:
szerintem sincs vele baj,ha elviszed.
bár azért az influenzás időszakban jobb ha inkább otthon hagyod valakivel.
2011. nov. 15. 17:34
6/11 anonim válasza:
Jézusom, üvegburába akarják azt a gyereket tartani ???
Ne haragudj, de sztem a szüleid el vannak tévedve.
Nekem is muszáj volt sokszor 1-2 hónaposan elvinni a babát magammal, ha el akartam intézni dolgokat. Pl. bank, bevásárlás egy füst alatt le lehet tudni egy nagyáruházban. Direkt figyelem mindig, nagyon sokan viszik magukkal a kicsiket. Én azt mondom inkább vegye természetesnek, mint hogy pár évesen pánikrohamot kapjon.
2011. nov. 15. 17:35
7/11 anonim válasza:
Miért ne vihetnéd,mi az hogy nem neki való?Én is vittem mindenhová a kislányomat,nem is fél senkitől.
2011. nov. 15. 17:40
8/11 anonim válasza:
Ez így van, a szükség nagy úr. Valahogy be kell vásárolni, el kell menni a másik gyerekért, stb... Nyilván nem engedem, hogy idegenek összefogdossák, meg leköhögjék. Egyébként viszont ha meg tudom oldani, inkább nem viszem tömegbe.
2011. nov. 15. 17:46
9/11 anonim válasza:
én 3-4 hetesen vittem először tescoba
2011. nov. 15. 18:52
10/11 anonim válasza:
Az én fiam születése óta jön velünk vásárolni. 10 hónapos és semmi baja! Még csak náthás sem volt soha. Ennyi erővel sétálni se vidd ki. Ennyire tényleg nem kell őket félteni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!