Szerintetek rosszul tettem?
Mi a cumival jártunk így. Már beszéltem neki arról,h.már nagy fiú,nem kell az már neki...stb. Nem akart engedni. 3éves volt pont. Egyik nap az oviban eltünt a cumi. Kerestük nem lett meg. Úgy mentünk haza,h.ez az ő hibája,ne máson keresse,mi nem tudunk ezen segíteni. Első este kérlelt,h.de keressem meg én! Mivel tényleg nem volt meg,nem tudott megesni a szivem rajta,úgymond az én lelkiismeretem tiszta maradt. Mondtam,h.aludjunk el hamar,h.holnap legyen kipihent,h.megtudja találni az oviban. Nem lett meg.3.nap óvónéni megtalálta,és nekem adta ide,h.döntsem el,h.odaadom e neki. Mivel beletörődött,h.hibázott ez a következménye ha nem figyel a dolgaira,nem kapta meg. Mai napig nem tudja,h.elraktam emlékbe:-)
Egy éjszakát sem sírt át.rákérdezett egyszer-kétszer,nincs,hát nincs.
Szerintem ez nálatok is beválhat!:-) légy következetes. Ha most anya megtalálja,később is el fogja várni(ha tényleg eltünik esetleg)h.keresd meg. Akkor már nehéz lesz elfogadnia,h.nem találod meg!
Nem fog sérülni,ne aggódj! Egyszer ezt mi is túléltük!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!