Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos a babánk és 6 kg....

2 hónapos a babánk és 6 kg. Nem sok az?

Figyelt kérdés

napi 6-7x eszik, hol tápszert hol tejet szopizik. átlag 100 grammot eszik de van, hogy 150-et is megeszik.

Jól fejlődik?3500 grammal született. A kórházból 3450 grammal jöttünk haza 2 hónapja és most 6 kg. Jól van ez? segítsetek. Másnak hogy fejlődik a babája?

a válaszokat köszönöm.

2008. júl. 22. 09:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Az 5. válaszolónak üzenem, hogy ez nem az a fórum ami arról szól, hogyan bántsuk meg a másikat! A kérdező egy aggódó anyuka, aki jótanácsot szeretett volna kérni, nem hinném, hogy arra lenne szüksége, hogy rajta köszörülje valaki a nyelvét.

A kérdezőnek pedig azt üzenem, hogy ne aggódjon, az én lányom havi 1 kilót hízik, 4 hónaposan 7 kiló (szintén nem alultáplált :) ), mindenki legalább 6-7 hónposnak nézi, de ez egyáltalán nem zavarja sem őt, sem engem. Boldog, kiegyensúlyozott, mosolygós baba!

2008. júl. 22. 10:28
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se sok. Az én babám 3650 grammal született és most ő is két hós és majdnem 6 kiló és 60 cm. Azt mondta az orvos,hogy teljesen normális.
2008. júl. 22. 10:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én kislányom 4 hónapos, 3450 kg-val, 52 cm-el született. Szopizik és néha kap tápszert, naponta 6-7-szer eszik akkor is 200 - 250 mlt-t. Most 8,33 kg, és 66 cm. A Te picidnek sincsenek súlyos gondjai. Azt, hogy mit mond a védőnő FELEJTS EL! Nekem is azt ajánlotta, hogy diétáztassam!! Hogyan? A vizet, teát kiköpi és ha nem kap cicit, ordit! Annyit szoptasd a picurt, amennyit kér. Most fejlődik mindene. Az a lényeg, hogy a baba jó kedvű, kiegyensúlyozott, vidám legyen!

Üdv.

2008. júl. 22. 11:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én kicsi fiam 7 hetes és 5600 gr. 3050-nel született. Csak anyatejet kap, teát, vizet nem is próbáltunk. Szerintem nincsen gond a súlyával. A babócák annyit esznek, amennyire szükségük van, nem? Szóval ne aggódj, nem vagy egyedül az ilyen gyprs gyarapodással! :-)
2008. júl. 22. 11:09
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia' Ne törőd a rosszindulatú válaszolókkal és felejtsd el amit írtak!!! Szoptasd és etesd ugyanúgy mint eddig és annyit adj neki amennyit kíván. És ne aggódj,ez a súly teljesen normális! Minden baba más,ahogy minden ember is más. Az én fiam 3360 g-al jött haza a kórházból, szombaton volt 6 hetes és 5100 g. Az első hetekben szinte egész nap cicin volt, most kezd beállni,de akkor és annyit adok neki,amikor és amennyit csak kér. Hiszen most még csak ez az egy kívánsága van, még jó hogy kielégítem! Szépen fejlődik és egészséges, és ez a lényeg!!!
2008. júl. 22. 11:18
 16/23 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok akik pozitív válaszokat küldtetek :) Megnyugodtam és mindenkinek jó egészséget és jó babázást kívánok. :)
2008. júl. 22. 11:31
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
hat az enyem vigasz lesz szamodra szerintem.6hetes a babokam 3490el szuletett 51centivel,3510-el jottunk haza,5hetes kontrolon 5kg par deka volt.Nem kover!Gyonyoru!Orulok hogy rendesen eszik szepen fejlodik.Es ne aggodj majd mikor elkezdenek jarni lehet veluk mozogni,annak idejen meg sportra beiratni,figyelni a taplalkozasra.Ja!Anyatejesek vagyunk,ha ehes termeszetesen megetetem!Es az orvos is azt mondta szepen fejlodik.Nem otthon elek itt nincs szerintem annyi kover ember,egeszsegesen elnek,itt fogyasztjak EU-ban a legtobb bio elelmiszert,megis tetszett a babam a dokinak.Ne aggodj!Szerintem rajossz ha majd aggodni kell.Orulj a babokadnak hogy szepen eszik!Jo babazast!
2008. júl. 22. 12:08
 18/23 A kérdező kommentje:
köszi :)
2008. júl. 22. 12:17
 19/23 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, úgysem tudod szabályozni. Ha enni kér, akkor eszik, nem tudod úgysem diétára fogni. Annyit eszik, amennyit érez, hogy kell neki. Majd lemozogja. Egyébként véleményem szerint ugyanúgy minden baba másképp fejlődik, mint az anyaméhben. Ott is örökké összehasonlítgattuk más babákkal a méreteket, de nincs értelme. A lényeg, hogy egészséges legyen! Az én lányom 2830-cal született 2530-ra ment le a kórházban és most 2 hónaposan 4500 gramm körül van. Ha azt veszem ez sem kevés a minimumához képest. Jó babázást!
2008. júl. 22. 12:27
 20/23 anonim ***** válasza:
30%
Az első válaszolónak üzenem, hogy rosszul tudja. Nem 6, hanem 3 hónapos korára kell, hogy megduplázza a súlyát!
2008. júl. 22. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!