Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos a babánk és 6 kg....

2 hónapos a babánk és 6 kg. Nem sok az?

Figyelt kérdés

napi 6-7x eszik, hol tápszert hol tejet szopizik. átlag 100 grammot eszik de van, hogy 150-et is megeszik.

Jól fejlődik?3500 grammal született. A kórházból 3450 grammal jöttünk haza 2 hónapja és most 6 kg. Jól van ez? segítsetek. Másnak hogy fejlődik a babája?

a válaszokat köszönöm.

2008. júl. 22. 09:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%

De sok .

Nem mondta a védőnő?

A babának az a normális, ha 6 hónapos korára megduplázza a születési súlyát. ezt a 3-4 kg közti születésű babákra mondják. A nagyanyám bábaasszony volt pont most kérdeztem, hogy a barátnőm 4 hós babája 7 kilóés azt mondta az nagyon sok, pedig a babán nem látszik.

Jobb ha a védőnőnél érdeklődsz.

2008. júl. 22. 09:54
 2/23 A kérdező kommentje:

na ettől féltem. ebből milyen baja lehet?

ne adjak neki annyiszor amikor kéri? mit csináljak?

2008. júl. 22. 09:57
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sok. Az en kicsi fiam pontosan ugyanennyi sullyal szuletett, mint a te babad, es most 6 kilos es a vedono szerint nem sok, csak a koranak megfelelo atlagos ertek felso tartomanyaban van. Az anyatejes babak nem tudnak elhizni, es kesobb lassulni fog a hizas merteke. NE izgulj. :)
2008. júl. 22. 10:02
 4/23 anonim ***** válasza:

Ugyan mar nem olyan koros mint ahogy az elottem levo leirta. Kerdezem mit csinalsz vele, dietara fogod? Majd lemozogja ha elkezd maszni vagy jarni. Az en fiam is 2 hosan 6kg volt ma 5 honapos es 9.5kg es most veszem eszre hogy mar nem olyan nagy az etvagya mint regebben. Ne izgulj tudja a babad hogy mennyi kell neki annyit eszik amennyi jol esik tuletetni nem tudod! Ha aggodsz kerdezd meg a baba orvost vagy csinaltass verkepet neki (cukor miatt)de hidd el nincs es nem is lesz semmi baja. Az a lenyeg hogy van etvagya!

Boldog babazast!

2008. júl. 22. 10:05
 5/23 anonim ***** válasza:
Elozo valaszolo vagyok es az elso valaszolot akartam irni.:)
2008. júl. 22. 10:06
 6/23 anonim ***** válasza:
2%
Az Én babám 6 hós és 6240g,azt monda az orvosunk és a védőnők,végre egy nem kövér kisbaba!
2008. júl. 22. 10:13
 7/23 anonim ***** válasza:
Szerintem se sok, ez annyira babfüggő, ne aggódj ezen. Lehet később majd lassabb ütemben fog gyarapodni. Az én kisbabám 3310-el született, 3290-el hoztuk ki és most 4500 (1 hónapos). Most még az a legfontosabb, hogy fejlődjön. Ha van rendesen pisi, kaki, akkor minden rendben. Szeret enni a babád és eszerint van is mit :) Ennek csak örülni lehet:)
2008. júl. 22. 10:13
 8/23 A kérdező kommentje:

5. válaszra:

NEM KÖVÉR A BABÁNK. NEM KELL LENÉZNI ÉS FELVÁGNI, HOGY A TIED SOVÁNYABB!!!

2008. júl. 22. 10:17
 9/23 anonim ***** válasza:
Szépen gyarapszik, örülj neki! Ez még egyáltalán nem sok. Lehet 1 hó múlva megváltozik az étvágya, akkor majd örülni fogsz, hogy most ennyit tud enni.
2008. júl. 22. 10:19
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se aggódj,egyen annyit amennyi jól esik neki.Ha keveset hizna akkor meg az lenne a baj.Az én kisfiam 3hós 5620gr.Soványabb az átlagnál.Én ez miatt sem aggódom jo a kedve sokat ficánkol az a lényeg.Tudják ők nekik mennyi az elég.Felnött korban sem egyformák az emberek.
2008. júl. 22. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!