Voltatok már nagyon idegesek egy baba mellett? Elég nehéz tűrtőztetnem magam. Ma összetörtem a konyhában egy bébiételes üveget, de hála istennek nem lett a gyereknek baja.
3gyerekes vagyok,
tudom, hogy ki vagyok ezzel pipálva, hogy bezzeg vannak nagyszülők, de azért 3gyereket folyamatosan logisztikázni, reggelente ovi (jövöre már ovi és iskola is a 6évesnek, ráadásul a suli 17km-re lévő városba), délután haza, angolra hordani őket, úszásra.... közben a kicsit mindig vagy cipelni magunkkal, vagy a nagyihoz beadni...aztán haza, szóval oké, hogy van hova leadni a kicsit, amig a nagyokkal futok, de hidd el, ez sem olyan könnyű ám. Az ovisok szülői értekezleteire járni, és az összes programjukra, most mesét tanulunk a mesemondó versenyre a naggyal. vagy amikor dokihoz rohangálok velül felváltva, mert mire az egyik meggyógyul kezdődik a másiknál.... Nem panaszkodok, csak azért írom, hogy én sem kesergek, hogy mennyi meló van 3gyerekkel. Közben azért én is mosok-főzök-takarítok, (este közös vacsora, főtt kaja)... 160nm-s ház, óriás kert, emellett dolgozok be apukám vállalkozásába. Néha én is azt várom, hogy majd visszamegyek dolgozni- akkor nyugisabb lesz minden... vagy nem? Vezetni én is a 3. gyerek után kezdtem!
Tényleg nem panaszkodok- csak azért írtam, hogy láds, másnak is sokmindent meg kell oldania. Az nagyon jó, hogy a férjed ennyit segít. Nekem is sokat segít, de mivel nagyon -nagyon sok munkája van, ezért próbálok én is levenni a válláról dolgokat. 6körül ér haza, onnantól csak a gyerekkel játszik, megfürdeti őket, én meg a házimunkával haladok. Ha ideje engedi, akkor a gyerekeket az oviba ő viszi-hozza. De nem mindig engedik az ügyfelei, tárgyalásai- így sokszor rám marad.
Nálunk itt- ez egy kis község, nincs bölcsi, de van pár családi napközi. Ide délelőttökre is be lehet adni a gyereket, akár csak heti 2délelőttre is. Próbálj meg keresni valami ilyet, ha már a rendes bölcsi szerinted még nem szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!