Voltatok már nagyon idegesek egy baba mellett? Elég nehéz tűrtőztetnem magam. Ma összetörtem a konyhában egy bébiételes üveget, de hála istennek nem lett a gyereknek baja.
szia!
Nekem két kisgyerekem van, kis korkülönbséggel. egyedül ki se tudtam mozdulni,ha valaki nem segített. lift nincs, melyik ujjamba harapjak alapján,leviszem az egyiket,beleteszem babakocsiba,még a másik fent vár, lent hagyom,és irány fel a másikért??? Ezt nem tettem. Egyszerre kettőt lehetetlenség volt...
Sokszor az bezártságtól,kialvatlanságtól már tiszta ideg voltam. Bizony volt,h a konyhába ütöttem a falat sírva,mert a tehetetlenség miatt már kikészültem.Egyedül voltam, nagyszülők messze, apuka egész nap melozott....Nekem a megváltást a bölcsi és a munka hozta. Tiszta felüdülés volt munkába menni és értelmesen beszélgetni. Tettem fel itt kérdést,h mit csináljak? Persze támadásokat kaptam,h minek nekem gyerek,alkalmatlan vagyok stb.....
Átérzem a helyzeted.De tényleg a bölcsi lenne a megoldás.Gyest akkor is kapod,lesz időd magadra, munkát keresni, és legelőször is összeszedni magad,kiegyensúlyozott anyukává válni, aminek legjobban a gyerek fog örülni.
őszintén szólva, jó volt olvasni, a hasonló helyzetben levő anyák írásait... én is ilyen helyzetben vagyok!
A párom alig foglalkozik a babával, ha igen, akkor csak a móka része az övé, és ugyanúgy beszólogat nekem is okosságokat pl. az orrszívózás terén.
Mondtam már neki, hogy amíg nem csinálja meg ő, azt amire olyan okosakat tud tanácsolni, addig ne szóljon egy szót se.
Épp most volt egy olyan időszaka a babámnak (7 hónapos), hogy rám sem hederített, ellenben az apjára úgy tekintett mint valami messiásra. Persze az apjának úgy kellett rászólnom, hogy foglalkozzon már vele, mert a baba odáig van érte de ő ezt észre sem vette.
Bevallom őszintén rosszul esett h a babám átnéz rajtam... ez tartott a Drágámnál úgy 4 napig, aztán elmúlt. Godolom lesz még ilyen, úgyhogy megpróbálom felkészíteni magam erre, hogy ne essen rosszul.
Szóval a lényeg, hogy nem vagy rossz anya!
Reméljük jön a tavasz, a napsütésben te is mindent szebbnek és jobbnak fogsz látni, hidd el! :)
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!