Ha a babakocsival képtelenség felszállni a buszra olyan tömeg van, akkor 2 hónapos babával hogyan lehetne közlekedni (ha védőnőhöz, dokihoz kell menni, nem szórakozásból kell utazni és minden napszakban tömeg van)?
Figyelt kérdés
Kengurut vegyek vagy kendőt? Melyik típusút? A gerincére hogyan hatnak ezek? Borzalmas ez a függőség, hogy vagy gyalogolok a babakocsival a melegben, esőben, szmogban egy órán át vagy éppen valakivel egyszerre megyünk és elvisz, de ez csak alkalmanként jó és nem lehet rá mindig számítani és teher se akarok lenni, hanem önállóan szeretnék a babával közlekedni csak nem tudom, hogy mi a jó megoldás. ( Vezetni nem tudok jelenleg, valahogy tömegközlekedve kell ezt megoldani. Ki,hogyan csinálja? ) Buszon tömeg van, nem tömegecske, de rám kötve azért fel lehet szállni, csak nem tudom, hogy hogyan lenne jó magamra kötni….....vagy van más megoldás??2008. júl. 21. 10:04
1/3 anonim válasza:
Én is ettől szenvedtem sokat. Leginkább attól, hogy amiben ennyi idősen volt, azt fel sem tudtam tenni a buszre, olyan rohadt nehéz volt. De szerencsére nekünk közel van az orvos, nálunk a vásárlás volt gond. Szerintem ekkora babának a hordozókendő a jobb, bár nem tudom biztosan, mert én kengurut használtam, nekem az szimpibb volt, de abba csak három hónaposan tettem bele. De én mostmár nem problémázom a tömegen egy ideje, én felszállok a buszra babakocsival és kész. Hidd el, arrébb rudnak menni, ha akarnak. És muszáj, mert különben a lábukra tolom a kocsit. Nagy tömeg szokott lenni nálunk is, de én szépen udvariasan szoktam kérni, hogy kicsit húzódjanak beljebb, de ha nem mennek, akkor igen fájdalmas tud lenni, ha valakinek a szandálos lábára tolom a kocsit. Ez van. Nekünk is utazni kell, fizetek én is azért a szaros bérletért, nehogymár ne tudjam használni, ha egyszer szükség van rá.
2/3 anonim válasza:
Kengurut vegyél,az sokkal praktikusabb és én már egy hónaposan vittem bennt a picit,mert már lehet olyant is kapni. Teljessen együttérzek a problémáddal, bár én nem járok tömegközlekedésen,de biztos hogy nem kínlódnék a babakocsival. Ha kevesen lennének az úgy is macerás, nagyon jó erre a célra a kenguru, én csak ajánlani tudom. Brendon áruház:Infantino Kenguru-Easy Rider 7990 forint. Ez egy új tipus és nem korra van, hanem súlyra (3,6 kilótól - 9,1 kilóig). Remélem megoldódik a problémád!
3/3 anonim válasza:
kengurut vegyél nekünk is nagyon bevált. mi babybjörnt vettünk a brendonba átszellőzőset ujszülött kortol st. 23990 volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!