Képtelenség télen keresztelőruhát találni?
Átnéztem a tesz-veszt,vaterát, de szinte mindegyik keresztelőruha nyári.
Tudnátok adni tippeket honnan tudnék beszerezni? 2 hét múlva lesz a keresztelője 3 hónapos kislányomnak 68-as méretű kellene,ha esetleg van valakinek eladó azt is szívesen megvenném,nem ragaszkodnék az újhoz,mert nem egy olcsó dolog arra a fél órára:)
Tágabb rokonság?
postán még feladható
a pap nem tud segiteni?
lehet úgy is hogy sima fehér ruhában fehér harisnyában lesz kis fehér sapiban ezt a szettet egy jobb turiban megtalálod kb. fél óra alatt háromezerből maxxx.
nem jó ötlet??
Szerintem az lesz,hogy összeállítok több fehér ruhából,sajnos kell kabát is mert nagyon hideg van abban a templomban, de az össze kabátja ami van rózsaszín, és azt mondják csak hóófehérben illik vinni keresztelőre.
Még egy olyan kérdés ,hogy 3 hónapos babát gáz pólyában vinni?Szerintetek?
nekünk 30-án lesz a lánykánk keresztelője. keresgéltem én is ruhát, Érden a kenguru emblémás boltban találtam téli szoknyás+rugdalózós+kabátos összeállítást 9.300ért.
Úgyhogy inkább egy fehér body+rugi+pulcsi lesz rajta. meg viszek egy takarót (halványkék), ha fázna.
szerintem nem gáz a pólya.
szerintem az egész ünnep nem lesz hosszabb 15 percnél, úgyhogy én nem aggódom a hideg miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!