Nem baj ha mosogatószerrel mosom el az üveget? Humanát iszunk és képtelenség tiszta vizzel tisztára mosni.
Figyelt kérdés
Üvegmosót is használok. Alaposan kiöblitem utána. Nem lehet igy baja a babának tőle?2010. aug. 21. 11:55
1/9 anonim válasza:
Mi Milupa Milumilt iszunk,és elsö perctöl kevés mosogatószert teszek rá.Picit zsiros marad,ha csak vizzel mosnám.
2/9 fotucsok válasza:
Sőt, és kifejezetten mosogatószerrel mosnám! Azzal érsz el tejes hatékonyságot, hisz a tiszta víz nem oldja a zsírt, meg a lerakódott dolgokat.
4/9 anonim válasza:
Én is használok mosogatószert. Bármennyire is forró vízzel próbáltam elmosni, mindig picit zsíros maradt. Mondjuk én arra figyelek, hogy bababarát legyen a mosogatószer és ne pl. domestos.
5/9 anonim válasza:
Én is azzal mosom. A múlt havi babapatika magazinban olvastam, ill. láttam a hirdetését, hogy a nuk-nak van mosogatószere cumisüvegekhez és egyéb babadolgokhoz. Ha beírod a keresőbe kiadja, csak elég kevés helyen lehet kapni és 1300 ft körül van. Rendelni is lehet, de úgy még húzósabb az ára. Szóval marad a sima mosogatószer!!:))
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megnyugodtam.
2010. aug. 21. 13:19
7/9 anonim válasza:
Jól ki kell öblíteni a mosogatószer után és kész. Viszont 1x az Aldiban vettem valami olcsó aloe verás mosogatószert, ház brutálisan rossz volt. Alig vitt le valamit és tiszta olyan szagú lett a cumisüvegje. Most a rózsaszín Pur van itthon és az tuti. Különben én a mosogatógépbe is berakom és az tök magas hőfokon átmossa, aztán meg én is átöblítem tiszta meleg vízzel.
8/9 anonim válasza:
tiszta forro víztöl zsíros marad
9/9 anonim válasza:
Bioboltban, DM-ben lehet kapni természetes mosogatószert, én azt használom! Ecover a neve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!