Normális, hogy időnként kiborulok a babámtól?
Más is szokott ezzel így lenni? Olyan hihetetlen majom-effektus van nálunk, amit még életemben nem hallottam... Egész nap a kezemben akar lenni. Néha le tudom rakni 20 percre... De a derekam nem bírja, alig birok már hajolni is, mert át nem pille súlyt cipelek így.
Plusz még a délutáni/délelőtti elalvások horror nehezek... Hulla fáradt de dafke sem hajlandó elaludni, amivel kikészít. Hagyom sírni az ágyában, aztán mikor már lefárasztotta magát, akkor tudom csak elaltatni - nyilván ezt is az esetek 70%-ban kézben. De ettől meg tiszta lelkibeteg vagyok - mármint a sírásától...
Normális ez? Nyilván az ember napja a gyereknekevlésről szól, erről szól a gyerekvállalás, de én úgy érzem, sokszor "megfojt", nem jutok levegőhöz mellette... Segítségem nincs, csak nagyon ritkás.
Kérlek ha más is van így, írja le, hogy náluk hogy zajlik, ha meg nem, akkor kérlek adjatok valami ötletet, hogy lépjek ezen túl! Köszönöm!
Dettó!!!
Most újra kiabálós korszakot élünk + szeparációs szorongás, amitől néha annyira kiborulok, hogy szinte már szégyenlem magam, hogy ennyit sem bírok elviselni...pedig kicsikém nem direkt idegesít vele...
Na, ez azért "jó hír", hogy normálisak az ilyen időszakok, és furcsa mód higgadtabb lettem tőle - lévén hogy nem velem van a baj. Szétpuszilgatom mindjárt ha felébred. :-)
Nagyon köszönöm, hogy megosztottátok velem, kitartást minden sorstársnak és sok boldog mosolygós babát!
Én is kiborultam pl: tegnap.
Front volt.
Ilyenkor nem lehet bírni a kislányommal.
Egész nap kézben van, és egész nap nyüszít.
Meg kell tőle hülyülni.
És ha ez még nem elég, olyan hisztit vágott le a délutáni alvás előtt, hogy fél órán keresztül kellett vigasztalnom, mire "hazajöttek neki", ugyanis remegett a dilizéstől.
Nagyon gáz volt.
Szerencsére nekem van segítségem, úgyhogy ahogy a nagyszülők hazaértek a munkából leadtam nekik egy órára ezt a hiszticsomagot, és elmentem sétálni, mert különben nem bírtam volna ki az estét is.
Minden elismerésem a Tiéd, hogy Te kibírtad.
Bár, ha nincs más választás, természetesen az ember mindent kibír, volt már példa erre nálunk is.
3 hónapnyi kialvatlanság a fogzás miatt... :-(
Kitartás, és pihenj, ha a baba alszik, vagy csak olvass, vagy ha a párod hazaér, végy egy nyugtató, gyógynövényes, meleg fürdőt, nálam az mindig beválik.
20 percre kizárom a külvilágot a fejemből, és megnyugszik a lelkem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!