Normális, hogy időnként kiborulok a babámtól?
Más is szokott ezzel így lenni? Olyan hihetetlen majom-effektus van nálunk, amit még életemben nem hallottam... Egész nap a kezemben akar lenni. Néha le tudom rakni 20 percre... De a derekam nem bírja, alig birok már hajolni is, mert át nem pille súlyt cipelek így.
Plusz még a délutáni/délelőtti elalvások horror nehezek... Hulla fáradt de dafke sem hajlandó elaludni, amivel kikészít. Hagyom sírni az ágyában, aztán mikor már lefárasztotta magát, akkor tudom csak elaltatni - nyilván ezt is az esetek 70%-ban kézben. De ettől meg tiszta lelkibeteg vagyok - mármint a sírásától...
Normális ez? Nyilván az ember napja a gyereknekevlésről szól, erről szól a gyerekvállalás, de én úgy érzem, sokszor "megfojt", nem jutok levegőhöz mellette... Segítségem nincs, csak nagyon ritkás.
Kérlek ha más is van így, írja le, hogy náluk hogy zajlik, ha meg nem, akkor kérlek adjatok valami ötletet, hogy lépjek ezen túl! Köszönöm!
Mostanban azon vettem észre magam, hogy a nyugalom szikrája is eltűnt belőlem... Türelmetlen vagyok vele és ez tudom, hogy nem jó, mert megérzi, rá is hatással van így. De egyszerűen nem látom, hogyan tudnék ezen túllendülni...
A séta sajnos nagyon nehéz, mivel még nem jár, de a babakocsit elég rossul tűri (nem túl praktikus amit vettük, mert a legjobban ülő fokozata is félig fekvő, így nyilván nem túl nagy élvezet neki...). Úgyhogy eléggé meg vagyok lőve ötletekkel. :-(((
Üdv a klubban:):(
Nálunk hasonló a helyzet. Az én csemetém járni akar, holott még kicsi hozá, az egész úgy indult, hogy leér a csombomra a lába ha felveszem, és egyszer ülés köben feltolta magát, lépkedni kezdett. Azóta "világjáró" dee! egyedül semennyire sem menne neki, viszont akaja. Egész nap jönne menne, mert ugye egy babának a porcica is érdekes, és persze a szoba minden irányába egyszerre.
Ma is alvás előtt hami, mondanom sem kell, hogy sacc 2óra alatt evett, mert folyton ficerget, ciciről le, tekergés, álldogálás, vetődés, lépkedés, cicire fel.... Közben meg már vörösre dörzsölte a szemét, mert álmosodott(ha álmos dörzsölgeti a szemét, jelezve ideje alukálni) Ha fekve szopizik alvás előtt, akkor rittig a másik oldalára fordul, és egyből érdekes a párna csücske, közben csöpög a tej a gyerek szájából a ciciből...
Nálunk este 4-7közöt jut idő a lakásra(mosogatás, takarítgatás, főzés, néha még a zuhanyra is)
És hiába "szigor" következetes nevelés, a babám tojik rájuk.
Talán kinövi, mert csak "jó" tanácsokat kapok, amik kapásból kudarcba fulladnak, meg kedves "te vagy az anyja, neveld megekbe"
Reménykedek, hogy nagyon hamar saját maga tud világot látni, és talán könnyebb lesz.
Mindenki kiborul időnként, az a súlyosabb eset, aki nem vallja be :-)
Talán segítene, ha elolvasnád mondjuk a Suttogó mindent megold c. könyvet, lehet, hogy néhány jó ötletet találsz benne, és könnyebbek lesznek a napjaitok.
szia!
Ugyanígy vagyok mint te:)
és ahogy olvasom itt,elég sokan...azt hittem, csak én vagyok így,már pszichológust akartam keresni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!