Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elvarhatom 7 hetes babamtol,...

Elvarhatom 7 hetes babamtol, hogy egyedul aludjon el?

Figyelt kérdés
Ha evett (az utolsot 10.30-kor), beviszem a szobankba a kisagyaba, de mi meg nem fekszunk le. Neha teljesen ebren van meg, akkor beinditom a babamobilt a kisagy felett, de sokszor nyoszorog. Ha bemegyek es megsimogatom, meg kedvesen beszelek vele, elhallgat, 10 perc mulva megint nyoszorog. Neha ejfelig is eltart ez, s szerintem eleg kesoi ora ez egy ekkorika babanak ebren maradni. Mi tv-t nezunk, s nem akarnam kihozni. Vajon jarkaljak ki-be, vagy megis hozzam ki magunkhoz? Ott elvan (nem karban, csak a szofan fekszik).
2009. dec. 8. 23:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Nemcsak 7 hetesen de ha kell késöbb is segíts neki elaludni, mert igényli.Az én fiam 6 hónapos de még mindig ringatom a kiságyba hogy elaludjon.Ne hagyd sírva elaludni az nagyon rosz.Lehet hogy egy idő után abba hagyja a sírást és elalszik,de nem azért mert hirtelen jó gyerek lett, hanem azért mert megtört szegény és tudja hiába szól úgyse törödik vele senki.Azt olvastam hogy sokkal jobban fog bízni az anyjában ha tudja hogy mindig számíthat rá.Ez szerintem is így van.

2009. dec. 9. 11:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Oké. hogy ne altasd mert hozzászokik, de ha altatás nélkül meg nem alszik és ha alszik is tíz percenként megébred, mégsem ez a jó megoldás. Én kipróbálnám, ha egyszer úgy tenném le, hogy elaltatom, mit csinál. Mertha tíz perc altatás után alszik hang nélkül egész éjjel, akkor csak praktikusabb lenne mint órákon keresztül tíz percenként odamenni hozzá, vagyha nem is mész oda de hallgatni vajon mit csinál, nem?
2009. dec. 9. 13:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Jaj nem, sose hagyom sirva elaludni, dehogyis! Nem is birja megnyugtatni magat, csak teljesen belelovallja magat a sirasba akkor is, ha pl.elobb peluscsere, aztan kaja. Elobb kaja, aztan peluscsere, 10 perc mulva robbanos kaki...
2009. dec. 9. 22:55
 14/14 anonim ***** válasza:

11:50-nek igaza van!

Én altattam a babám és mégsem szokott hozzá.

Már 14hónapos, és szépen elalszik, mert tudja hogy mindig ott vagyok neki. 12órát alszik az éjszaka egyhuzamban! :)

Ritkán van, hogy felsír, akkor meg elég szólnom, hogy anya itt van, s máris alszik tovább.

Persze nem szabad apát se hanyagolni, de ne a baba rovására tedd! A közös tévézés meg szerintem kihagyható program.

2009. dec. 10. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!