Elvarhatom 7 hetes babamtol, hogy egyedul aludjon el?
Szerintem korai.
Miért nem próbálod elringatni?
Az ilyen picibabáknak még nagy szükségük van az anyjuk közelségére!!!
Én hanyagoltam a tv-t, és a babómat szeretgettem míg el nem aludt.
Hagyjad nyöszörögni. 1szer menj be hozzá, aztán ne. Mi 8-kor tesszük le, van hogy 9-kor is még elvan, de aztán bealszik és reggelig alszik (már pár hete). Mondjuk én csak este altatom sötétben, du-án is lámpafénynél alszik hogy tudja, ez még nem a "hosszú alvás". De működik.
Minden jót!
10 hetes baba anyukája
Mikor a fiam volt 7hetes volt, hogy ő is "tvzet" a fejcskéje a vállamon, ültem néztem a filmet, és az első reklámnál már ment is a helyére. Addig töltődött anyaszaggal:)
Azóta vacsi+fürdés+vacsi2+egy két kör ringatás, és már alszik is.
6hós
Szia!
Ne altasd szerintem, mert akkor ahhoz fog hozzászokni.Az én fiam három hónapos, első naptól egyedül alszik el este.Amikor már jóllakott, és látom, hogy álmos, átviszem a szobájába, leteszem, és alszik.Párszor volt, hogy nem akart aludni, nyöszörgött, nem sírt, de ez csak pár percig tartott.Nem mentem be hozzá, így elaludt.Ha sírt volna bementem volna, de csak nyöszörgött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!