Anyukák, Ti mikor vállaltátok be a 2. babát? Könnyű döntés volt? Nem féltetek, hogy nehéz lesz? Anyagiakkal hogyan álltatok /álltok?
A kisfiam 3 éves, 3 hónap múlva jön a 2 húgi.
Terveztük , de csak egyet, nem gondoltam volna hogy kettő lesz de nagyon örülünk nekik.
Szerencsére anyagilag nagyon jól állunk szóval így mertük bevállalni.
Másfél éves volt a fiam, amikor úgy döntöttünk, jöhet a tesó. Fél év kellett, hogy összejöjjön. Most három hetes a baba, márciusban lesz három a kisfiam.
A döntés könnyű volt, mert mind a ketten úgy éreztük a férjemmel, jó lenne újra babázni.
Kicsit tartottam tőle, hogy milyen lesz két gyerekkel, de eddig jól vesszük az akadályokat. A nagyobbik fiacskám okos, ügyes, szobatiszta, sok mindent meg lehet vele beszélni, állandóan segíteni akar a pici körül. :)
Anyagilag jól állunk, nem élünk luxusban, de telik mindenre, a két gyerek egyformán megkap mindent, ami szükséges.
2 éves volt a fiam amikor úgy gondoltuk jöhetne a tesó mert nem akartunk túl nagy különbséget!Sztem ahogy kigondoltuk már terhes is lettem,így 2 év 9 hónap van a tesók között!
Életem legjobb döntése volt!Most 1 éves a kicsi és imádják egymást!
Anyagiak jók,nem élünk luxusban de van két házunk,két autónk és nincs hitelünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!