4 honapos 6500 g os kisfiu babamat ha egesz nap szoptatok csak este adok neki tapszert mennyit adjak neki?
,,Az én lányom 6 hónaposan se volt 6 kilós, 1 évesen is csak 8730 gramm volt.
Na ő valóban csinos!
Ha egy baba már 4 hónaposan 6,5 kg, mekkora szörny lesz belőle, mire felnő???,,
Gratulálok..... Ilyen hozzáállással 14 ávesen anorexiás gyereked lesz, de a lényeg hogy csinos....
Gratulálok szuperanyuka
ha nappal 1,5 óránként, éjjel 3 óránként eszik akkor én nem feltétlenül a tejedbe keresnél a hibát.
nálunk ugyan ez volt pici korában (panel, tél) és az orvos világosított fel, hogy geyrészt minden nyekkenésre mellre tettem, pedig tök más volt a baja, másrészt panelban nagyon száraz a levegő, túlfűtik, itatni is kéne.
kipróbáltuk és tényleg :) keveset ivott, de látszott rajta, hogy jól esik neki, egy nap 1x vagy 2x ivott pár kortyot, azonkívül beszereztünk egy hidegpárásítót, az is sokat javított a helyzeten.
esetleg próbáld ki ezeket is.
nyilván nem lakik jól ha 1,5 óránként cicizik, hisz először vizes tej jön, ez szomjoltó, ergo innivaló, utána jön csak a zsíros tápláló tej, az ennivaló, de kizárt, hogy 1,5 óra alatt annyira megéhezzen vagy legyen annyi hely a pocakjában, hogy egyáltalán kérjen annyit enni hogy a zsíros tejet is kiszívja. valahogy ki kéne próbálni, hogy húzod az időt 3 óráig, lehet elég lenne 1-2 ilyen és ő is rájönne, hogy jobb ;)
,,Az én lányom 6 hónaposan se volt 6 kilós, 1 évesen is csak 8730 gramm volt.
Na ő valóban csinos!
Ha egy baba már 4 hónaposan 6,5 kg, mekkora szörny lesz belőle, mire felnő???,,
Te akkora paraszt vagy, hogy kiáll a kapa a szádból!
Remélem jó kövér gyereked lesz, ha elnő, hogy lepottyanj az álomvilágodból! Neked aztán biztos nem volt gyerekkorod! Ha csak fikázódni tudsz lehet Tiplizni Te minta Anya Te! RETEK!!!!
azért a szopizást meg a fejést ne keverjük össze :)
a tejleadó reflexet a baba beindítja, fejéssel sokkal nehezebb, szóval egyáltalán nem jelenti azt, hogy amikor a baba elkezd szopizni, nem jön a tej ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!