Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 honapos 6500 g os kisfiu...

4 honapos 6500 g os kisfiu babamat ha egesz nap szoptatok csak este adok neki tapszert mennyit adjak neki?

Figyelt kérdés

2014. febr. 9. 03:25
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Sinlac talán, de erről inkább a gyerek orvost kérdezd meg.
2014. febr. 9. 13:18
 32/39 anonim ***** válasza:
55%

,,Az én lányom 6 hónaposan se volt 6 kilós, 1 évesen is csak 8730 gramm volt.

Na ő valóban csinos!

Ha egy baba már 4 hónaposan 6,5 kg, mekkora szörny lesz belőle, mire felnő???,,

Gratulálok..... Ilyen hozzáállással 14 ávesen anorexiás gyereked lesz, de a lényeg hogy csinos....

Gratulálok szuperanyuka

2014. febr. 9. 14:46
 33/39 anonim ***** válasza:

ha nappal 1,5 óránként, éjjel 3 óránként eszik akkor én nem feltétlenül a tejedbe keresnél a hibát.

nálunk ugyan ez volt pici korában (panel, tél) és az orvos világosított fel, hogy geyrészt minden nyekkenésre mellre tettem, pedig tök más volt a baja, másrészt panelban nagyon száraz a levegő, túlfűtik, itatni is kéne.

kipróbáltuk és tényleg :) keveset ivott, de látszott rajta, hogy jól esik neki, egy nap 1x vagy 2x ivott pár kortyot, azonkívül beszereztünk egy hidegpárásítót, az is sokat javított a helyzeten.

esetleg próbáld ki ezeket is.

nyilván nem lakik jól ha 1,5 óránként cicizik, hisz először vizes tej jön, ez szomjoltó, ergo innivaló, utána jön csak a zsíros tápláló tej, az ennivaló, de kizárt, hogy 1,5 óra alatt annyira megéhezzen vagy legyen annyi hely a pocakjában, hogy egyáltalán kérjen annyit enni hogy a zsíros tejet is kiszívja. valahogy ki kéne próbálni, hogy húzod az időt 3 óráig, lehet elég lenne 1-2 ilyen és ő is rájönne, hogy jobb ;)

2014. febr. 10. 00:08
 34/39 A kérdező kommentje:
Meg az is a baj szerintem,hogy azert eszik nappal olyan surun mert most vettem eszre ahogy elkezdtem fejni a tejemet ,hogy eloszor egy par percig van amikor akar 5 percig is nem jonn tej es csak utana indul meg.A picinek az is munka es szegeny addig is farad amig nem jonn a tej.Lehet,hogy kimerul es abbahagya az evest es koran ujra megehezik ez miatt.
2014. febr. 10. 04:19
 35/39 A kérdező kommentje:
De azert koszonom mindenkinek a segitseget!
2014. febr. 10. 04:20
 36/39 adriennjeni ***** válasza:

,,Az én lányom 6 hónaposan se volt 6 kilós, 1 évesen is csak 8730 gramm volt.

Na ő valóban csinos!

Ha egy baba már 4 hónaposan 6,5 kg, mekkora szörny lesz belőle, mire felnő???,,

Te akkora paraszt vagy, hogy kiáll a kapa a szádból!

Remélem jó kövér gyereked lesz, ha elnő, hogy lepottyanj az álomvilágodból! Neked aztán biztos nem volt gyerekkorod! Ha csak fikázódni tudsz lehet Tiplizni Te minta Anya Te! RETEK!!!!

2014. febr. 10. 05:21
 37/39 adriennjeni ***** válasza:
Most mindenkit lepontoztak vagy csak én vagyok a szerencsés?
2014. febr. 10. 07:46
 38/39 anonim ***** válasza:

azért a szopizást meg a fejést ne keverjük össze :)

a tejleadó reflexet a baba beindítja, fejéssel sokkal nehezebb, szóval egyáltalán nem jelenti azt, hogy amikor a baba elkezd szopizni, nem jön a tej ;)

2014. febr. 10. 09:45
 39/39 A kérdező kommentje:
De akkor miert van az,hogy ha adok neki egy kicsit ob 50 ml uvegbol es utana kezd el szopizni vagy ha ugyse akkor elkezdek fejni,hogy induljom meg es utana mar szivja.!Miert?
2014. febr. 10. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!