4 honapos 6500 g os kisfiu babamat ha egesz nap szoptatok csak este adok neki tapszert mennyit adjak neki?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 03:25
21/39 anonim válasza:
"...este adok neki tapszert mennyit adjak neki?"
A kérdező babája sem anyatejes, mivel kap már tápszert is.
Egy igazi anya tud szoptatni akármeddig, nem ad mindenféle port a gyereknek.
De ti erről semmit sem tudtok.
Szerencsére én más vagyok, mint ti.
22/39 anonim válasza:
Igen! Igazad van... Te MÁS vagy, mint mi...te szimplán h&lye vagy:-). Szevassz
23/39 anonim válasza:
Igazi anya? Jó vicc te beteg vagy, nem pedig igazi anya! Egy igazi anya nem éheztettni a gyerekét! És nem kövérez le egy 4hónapos babát. Sajnálom szegény gyerekedet,(ha egyáltalán van) mert igen csak alultáplált lehet!
24/39 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenki segitseget.Egyertelmu ha lenne eleg tejem nem adnak tapszert.De szerintem egesz nap eleg a tejem csak estere nem eleg neki.Mivel az en "kover babam"eleg jo etvagyu hala egnek.De azon os gondolkozok,hogy csak valami suritott kellene belekevernem az antatejbe estere,hogy tartalmasabb legyen?
2014. febr. 9. 11:20
25/39 anonim válasza:
Nincs túl meleg, nem túl száraz a levegő a szobába ahol alszik?
26/39 anonim válasza:
Nem attól jó egy anya, hogy kizárólag anyatejjel táplálja a gyermekét, hanem attól, ha felismeri,hogy amennyi teje van az kevés, éhes marad a baba és megpróbál megoldást keresni rá, akár lefejt anyatejes vagy tápszeres pótlással. Én napközben fejnék és az esti szoptatás után még megkínálnám a lefejt tejjel, ha azzal együtt is kevés, akkor jöhet a tápszer. Én megszoptatám a helyedben és utána elkészítenék 100ml tápszert. Kisbabád tudni fogja, hogy mennyire van még szüksége. Az én lányom csak anyatejes 3,5 hónapos 65 cm 6530 gramm. Egyáltalán nem kövér! Formás kisbaba. Átalussza az éjszakát, de azért van egy-két alkalom hetente, amikor hajnali 4-kor enni kér. A tápszer nem garancia az éjszaka átalvására. Barátnőm babája tápszeres mégsem alussza át az éjszakát.
27/39 anonim válasza:
Még valami eszembe jutott. Nekem azóta alszik a kisfiam 5órát első körben, mióta az esti fürdetés arról szól, hogy nagyot pancsolhat. Képes 15-20percet is fürdeni, csapkodja a vizet kezével lábával és jókat kacag közben. Addig szoktam hagyni amíg nem látom rajta hogy elfáradt. Mire fel van öltöztetve és megetettem, már dajkállni se kell. Büfizik és alszik is mint a bunda. Esetleg ezt is megpróláthatód.
28/39 A kérdező kommentje:
A furdeses dolog nalunk is bejonn sokszor o meg akar fel orat is elpancsol utana gyorssan elalszik.Csak hamar ujra ebred.Az a baj,hogy napkozben is surun 1-1.5 orankent eszik es utana probaltam fejni de annyira leszivja az egesz tejemet,hogy alig jonn le utana valani.A tejsuritorol tud valaki valamit?
2014. febr. 9. 12:13
29/39 anonim válasza:
Akkor mapközben se lakik jól szerintem, ha ilyen sűrűn kéri. Nálunk legalábbis olyankor eszik másfél 2 óránként ha nem elég neki. Lehet este is ezért eszik 3 óránként. Próbálgatni kell nektek mi válik be.
30/39 A kérdező kommentje:
Azert kerdezem,hogy tud e valaki valami tejsuritot amit bele lehetne keverni az anyatejbe?
2014. febr. 9. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!