Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 honapos 6500 g os kisfiu...

4 honapos 6500 g os kisfiu babamat ha egesz nap szoptatok csak este adok neki tapszert mennyit adjak neki?

Figyelt kérdés

2014. febr. 9. 03:25
1 2 3 4
 1/39 adriennjeni ***** válasza:
19%
Este nem elég neki a tejed?
2014. febr. 9. 03:41
 2/39 adriennjeni ***** válasza:
19%
Azt hiszem kb. 120-at szoktak enni. Nekem is 4 hónapos a kislányom, de nekem betolja a 180-at, most pont ott tartunk, hogy így is felkel 2. napja hajnali kettőkor. csak úgy alszik el ha eszik.
2014. febr. 9. 03:43
 3/39 A kérdező kommentje:
Szerintem nem eleg.Mivel meg igy 4 honapossan is 2-3 ora ebred ejszaka is.Tegnap ejjel adtam neki tapszert eloszor 180 ml de igy is 3 ora mulva felebredt.Szerintetek keves?
2014. febr. 9. 06:50
 4/39 adriennjeni ***** válasza:
27%
Nem lehet, hogy a fogacskák miatt van? Nekem nagyon nyáladzik! Szerintem most kezdődik majd a szenvedős időszakunk. :(
2014. febr. 9. 07:43
 5/39 anonim ***** válasza:
41%
Tteljesen természetes hogy ébred mêg! Sok baba ennél jóval késöbb szokik le az éjszakai evésröl! Na meg lehet sokszor csak cumizásra használja nem?
2014. febr. 9. 07:44
 6/39 anonim ***** válasza:
6%
Nagyon kevés tápszert adj neki mivel már így is jó kövér szegényke.
2014. febr. 9. 09:05
 7/39 anonim ***** válasza:
52%

Ha lenne anyatejem, biztos kizárólag csak szoptatnám.

4 hónapos kislányomat, már 1 és fél-2 hónapja mem tudom szoptatni, mert elapadt.

Miért akarsz Neki tápszert adni?( persze, ez a Te döntésed, csak kérdezem)?

Kislányom, 2 hetes kora óta átalussza az éjszakákat és nem a tápszer miatt.

Aki meg írta, hogy kövér gratulálok neki....

Nem kövér...

2014. febr. 9. 09:22
 8/39 A kérdező kommentje:
En csak nevetek azokon aki egy kisbabara azt mondja,hogy kover.Az ilyen anyukak szoktak szivtelenul eheztettni fogyoztattni a babajukat.En inkabb azt mondanam,hogy egeszseges az a baba aki nem tul vekony.Ismerek en tapszeres vekony babat es anyatejes erosebb babat is.Na mindegy nem is ez volt a kerdes.Estere hany ml ha nincs eleg anyatej?
2014. febr. 9. 09:48
 9/39 anonim ***** válasza:
41%
Ha van tejed, minek adsz neki tápszert? Szüksége van még éjszakai evésre, ez van, el kell fogadni. Mint látod, a tápszer sem segít ezen. Esetleg próbáld meg, hogy nappali etetések után mindig fejsz egy kicsit és azt adod oda pótlásként este.
2014. febr. 9. 09:52
 10/39 anonim ***** válasza:
19%
Ja és egyáltalán nem kövér. 9-es voltam.
2014. febr. 9. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!