Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szedhetek frontint, ha szoptat...

Szedhetek frontint, ha szoptatok? 14 hónapos a kisfiam, már csak este szopizik.

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem! Attól, hogy csak este szopizik, ugyan úgy megkapja a tejen keresztül a nyugtatódat. vagy ne szedd, vagy ne szoptass. Én inkább nem szedtem.
2011. dec. 5. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:

"Terhesség és szoptatás

A Frontin a terhesség első harmadában nem alkalmazható, mivel fokozza a magzati fejlődési rendellenességek előfordulási gyakoriságát, a terhesség további részében csak szigorú egyedi orvosi elbírálás után szedhető.

Szoptatás alatt nem szedhető, mivel az anyatejbe átjut."

Nem. Az szinte mindegy, hányszor szopik, mert még szopik.

2011. dec. 5. 12:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Milyen nyugtatót vehetek be? Tegnap kijött rajtam a régen elmúlt pánikbetegségem.( remegés, torokszorító érzés...)
2011. dec. 5. 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Menj el az orvoshoz. Bár elég esélyes, hogy amíg szoptatsz, addig nem sok mindent, ezek a nyugtatók nem jók a babának... :o(

Próbálj ellazulni máshogy. (fürdő, teák, relaxáció, ilyesmi?)

Végső soron 14 hónap már szép idő, ha nem megy máshogy az elválasztás sem tragédia.

Ami még eszembe jut:

keress fel egy IBCLC-s szoptatási tanácsadót a www.lll.hu oldalról. Ők tudják a hatóanyagok hogyan működnek. Ha már csak reggel este szopik, elképzelhető, hogy ha szopi után veszed be, a következőig kiürül a szervezetedből annyira, hogy már szedheted.

De ezt saját szakálladra semmiképp ne tedd! Hívj egy tanácsadót! (Nekem is segítettek már ilyesmiben)

Sajnálom és jobbulást!

2011. dec. 5. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
A Hova-t szokták ilyenkor javasolni, bár inkább a dokidat kérdezd meg, ő biztos tud javasolni valamit amit szedhetsz. Jobbulást!
2011. dec. 5. 12:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2011. dec. 5. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Szintén pánik beteg. A Hova tabit sem javasolta a dokim. Citromfű tea, az nem árt a babának sem. Vagy szépen állítsd le a szopit és akkor szedheted a nyugtatód.

2011. dec. 5. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
magnéziumot szedjél. Annak hiánya is okozhat ilyet. frontint tilos.
2011. dec. 5. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!